in

BUBAMARA NAKON RASKIDA S TONIJEM: Tješi je bogataš iz Monte Karla

Slatka-Tajna.Eu

Dara Bubamara, uživa u ljubavi s novim dečkom, mladim biznismenom koji posljednjih pet godina živi i radi u Monte Karlu, a zbog pjevačice je na godinu dana iznajmio stan u zgradi u kojoj živi Novak Đoković.

Sada je otkriveno i zbog čega je Dara navodno prekinula jednogodišnju vezu s Markom Dujakovićem Tonijem i otpočela novu.

Mnogo joj je ljubomorisao i zbog toga su se često svađali. Sve mu je smetalo, i kako se oblači i kakve slike objavljuje na Instagramu, i ko je zove dok je s njim.

Dara nije mogla više da trpi ljubomoru i to što je Toni pokušavao da je kontroliše, pa je zato odlučila da je bolje da se rastanu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Baš u to vrijeme, dok se svađala sa Tonijem, upoznala je svog sadašnjeg dečka. Odmah joj se svidio i razmijenili su brojeve telefona. Počeli su sve češće da se čuju i dopisuju i onda su se vidjeli kod njega u Monte Karlu. I njemu se Dara baš dopada.

Uskoro će se, vjerujemo, saznati i ko je novi mladi bogati biznismen iz Monte Karla…U međuvremenu, pjevačica je objavila fotke na Instragramu na kojima se vidi da je u Dubajiu.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Probosanske partije iz RS u Cirihu: “Svi zajedno u isti front odbrane BiH”

Košarkaši Partizana ubjedljivo pobijedili Borac u Čačku