in

Јokić se vratio u igru i zaustavio Dončića i Marjanovića

Slatka-Tajna.Eu

Košarkaši Denvera nadigrali su Dalas sa 106:95 a predvodio ih je Nikola Јokić koji se uspješno vratio u igru poslije povrede u prošloj utakmici. Iako nije bio uobičajeno efikasan, meč je završio sa dvostrukim dvocifrenim učinkom.

Јokićev povratak na teren je očigledno mnogo značio timu koji je uspio da u trećoj četvrtini prelomi utakmicu i u finišu dođe do pobjede.

Iako nije bio najefikasniji igrač u timu Nikola Јokić je meč završio sa 11 postignutih poena uz 16 skokova i osam asistencija za nešto više od 25 minuta igre.

Vjerovatno bi postigao i više, ali je zbog ubjedljive prednosti trener Majkl Meloun u posljednjoj četvrtini meča odlučio da odmori startere meča.

Tim Denvera je od samog starta preuzeo inicijativu i poveo, a Dalas nikako nije uspijevao da pruži adekvatan otpor pa se potom samo postavljalo pitanje sa kojom razlikom će dobiti meč.

Listu strijelaca u pobjedničkom timu predvodio je Vil Barton sa 17 poena, a slijedio ga je Džef Grin sa 14, kojem je ovo bila partija sezone. Aron Gordon je imao 13 poena i pet skokova, a Јokić je bio tek peti na listi strijelaca.

Iako je bio najefikasniji u poraženom timu, Luku Dončića sinoć nije htio šut, pa je postigao 16 poena (izuzetno loši procenti šuta – iz igre 6/18), uz šest skokova, četiri asistencije i dvije ukradene lopte.

Boban Marjanović je u igri proveo tri minuta i postigao jedan koš iz slobodnog bacanja.

NBA Utakmice:

Toronto – Orlando 110:109

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Bruklin – Indijana 105:98

Majami – Šarlot 114:99

Nju Orleans – Sakramento 109:113

Denver – Dalas 106:95

Portland – LA Klipersi 111:92

LA Lejkers – Klivlend 113:101


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kod banjalučkog harmonikaša bakšiš može i karticom

Idete na put? Provjerite stanje na cestama!