in

Navijači Jedinstva traže spas od tri premijerligaša: I Bayern je pomogao Borussiji…

Slatka-Tajna.Eu

Velika kriza potresa NK Jedinstvo.

Klub koji je prije dvije decenije predstavljao našu zemlju na evropskoj sceni i igrao važnu ulogu u bh. fudbalu danas je na niskim granama, a to potvrđuju i objave na njihovoj stranici.

Bišćani su objavili kako igrači ne žele trenirati zbog dugovanja, a s tom praksom će nastaviti i danas te, po svemu sudeći, neće igrati utakmicu protiv Tomislava koja je na rasporedu ovog vikenda.

Finansijska injekcija koja bi umirila stanje iznosi 10.000 KM, koliko traže od gradskih čelnika, a nije isključeno ni da klub istupi iz lige.

Zbog cijele situacije razočarani su i navijači kluba iz Bihaća, a na jednoj od njihovih stranica pojavila se i zanimljiva objava u kojoj traže pomoć od tri kluba iz Premijer lige BiH.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Istinski navijači šalju molbu ljudima koja najviše ulažu u bh.nogomet da pomognu našem Jedinstvu da prevazidje ovu tešku financijsku krizu. Ne tako davno Bayern je pomogao Borusiji i spasio je. Nadamo se Vašoj pomoći”, naveli su iz Jedinstva i pritom označili Ismira Mirvića (FK Sarajevo), Azmira Husića (FK Tuzla City) te Šemsudina Hasića (FK Velež).

/223106472/adxp_sportske_introImage


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

US envoy, EEAS director express support for Bosnia’s EU path

Oporavio se i zaigrao: Bojan Bogdanović sjajan u pobjedi Jazzera / Bljesak.info