in

MOJA ŽENA GALAMI I KAD KUHA KAFU: Edo Maajka o životu sa porodicom u Zagrebu

Slatka-Tajna.Eu

Nakon što je odlučio pokrenuti podcast ‘Put u plus’, Edo Maajka, najavljuje i novu knjigu o svojih prvih 20 godina koje su među ostalim obilježili njegovi i počeci, ali i izbjeglištvo, dolazak u Zagreb
Jednostavno sam pokušao kroz jednu priču prikazati stanje klinca koji živi bez roditelja, u izbjeglištvu, s ljudima koji se trude biti njegovi odgojitelji. I on se trudi to shvatiti, te priče ne osuđuju nikog, jednostavno su zapis tog nekog vremena- otkrio je  za IN Magazin Nove TV.Uz knjigu stiže i novi album.

-Meni je cilj da kad osjetim da dolazi minus da stanem i da mi je kratak delay zašto sam ja sad u minusu. Ja mislim da ono što je u nama da je to ispred nas, kako se ja osjećam tako kreiram svoju realnost- kaže reper. Rekao je ponešto i o porodici.

-Želim da moje dijete kad je tužno plače sa mnom, ne želim je osuđivati zbog toga što plače, želim joj dati potporu u svemu što radi, želim joj vjerovati i da ona meni vjeruje- iskren je Edo. Njegova supruga Lilach zaljubila se u zagrebački šarm, no nije izgubila bliskoistočni način komunikacije.

-Ovdje ljudi koji galame nisu normalni, a moja žena glami i kad kuha kafu, kad priča o prognozi, takva je. Meni je to trebalo da shvatim. Galame, a pričaju o cipelama- našalio se Edo koji će 20. godina karijere  proslaviti koncertima diljem regije sljedeće godine.

(Express/Tportal)

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Autoceste FBiH se zadužuje za gradnju autoceste kod Mostara

Bosnian best female junior swimmer in FINA Swimming World Cup finals