in

Facebook pripremio pametni sat koji se zove ”Milan” / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bloomberg / Meta pametni sat

Kako je ranije i najavljivano, Mark Zuckerberg jučer je otvorio novo poglavlje Facebooka, a to naslov tog poglavlja je – Meta. Novo ime odnosi se na samu kompaniju, a Facebook kao društvena mreža samo je dio te kompanije.

Među inim, pod brendom Meta (bivši) Facebook razvijat će i prodavati svoj hardver, a zahvaljujući Bloombergu, jučer je objavljena prva fotografija Metinog pametnog sata. Kodno ime ovog uređaja, a tko zna, možda će se tako i službeno zvati jest – Milan.

Previše detalja o samom uređaju nije poznato, no objavljena slika otkriva jednu zanimljivost. Naime, Metin sat trebao bi imati kameru smještenu u – notch. Na mali hardverski urez navikli smo na pametnim telefonima, ali ne i na satovima, a ideja Zuckerberga jest da korisnici putem Milana mogu pristupiti videokonferencijama.

Također, moći će fotografirati i snimati videozapise te će se tom sadržaju moći pristupiti s pametnih telefona, piše Zimo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuOno na što upozoravaju iz Bloomberga jest da bi, do predstavljanja pametnog sata – što bi moglo biti negdje tijekom sljedeće godine, Meta ipak mogla promijeniti dizajn tako da bi se konačan proizvod mogao razlikovati od njihove slike.

Prema nekim ranijim informacijama, Metin pametni sat trebao bi imati podršku za LTE te opcije za zdravlje i fitness na koje smo već navikli na pametnim uređajima.

Također, glasine koje su mrežom kružile ove godine kažu da je ovo tek prvi od najmanje 3 pametna sata koje kompanija priprema. Iz Facebooka, odnosno Mete, nisu htjeli komentirati ove informacije.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U dom dekoracijama unesite jesenju čaroliju

DVA PUTA PROŠLA KROZ CRVENO! Prijovićka povezla sina u vrtić i napravila niz prekršaja!