in

ANTONIJA ČERKEZ U “ZVEZDAMA GRANDA”: Želim da učinim roditelje ponosnim

Slatka-Tajna.Eu

Ovogodišnja takmičarka “Zvezda Granda” Antonija Čerkez, ostavila je poseban utisak na stručni žiri, a svojom interpretacijom oduševila je Balkan.

Pored toga što je zahvaljujući svom vokalu osvojila pet glasova žirija, poseban akcenat stavljen je na njenu harizmu i fizički izgled, zbog čega se izdvaja od brojnih dosadašnjih učesnica. Kao mentor pripao joj je Dragan Stojković Bosanac.

Antonija kaže da se prvi put takmiči u ovom popularnom muzičkom šou programu, pa je otkrila i kako je došlo do toga da se prijavi na audiciju i kroči na najveću scenu koju prati milionski auditorijum.

-Sasvim slučajno sam se prijavila za takmičenje „Zvezde Granda“. Inače, dosta sam spontana. Toj odluci najviše je doprinijelo to što moji roditelji već godinama neprestano prate emisiju. Poželjela sam da me gledaju na TV-u kao sve ostale kandidate u nadi da ću ih učiniti ponosnima – rekla je pjevačica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Antonija priznaje da joj nije bilo svejedno kada je stala na veliku grandioznu scenu, te je u njoj postojala velika količina treme i straha od žirija.

-Naravno. Dolazim iz malog mjesta i za mene je prvi veliki korak bio stajanje na takvom stejdžu. Zaista je to velika stvar. Još na probi mi je sve to bilo nezamislivo. Ja tako mala pred tako velikim imenima. Govorila sam sebi „Možeš ti to, budi ista kao na probi“. To sam govorila sebi i tješila se – rekla je.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Moda za muškarce: Odlične kombinacije atraktivnog Miloša Bikovića

Austrija u trećem kvartalu imala najveći ekonomski rast u EU