in

“ŽRTVE ESTETIKE” KOJE SU PROMIJENILE LIČNI OPIS: Emina uložila desetine hiljada eura za izgled Penelope Kruz

Slatka-Tajna.Eu

Priroda i prirodnost je, kažu, na svakoj ženi najbolja. No, sve više je onih koji se ne opiru trendu. A trend je uljepšavanje i izmjenjivanje nedostataka. Ne samo pjevačice, nego uopšte TV lica bez obzira na spol sve više upražnjavaju i posjećuju one koji im ispunjavaju želje sa estetskim zahvatima. Čini se da više starlete ne prednjače u broju estetskih korekcija.

Usta, bore, nos

Ana Kokić je, recimo, priznala da je više od decenije radila usne i tvrdila je da je samo to to. Da je sve do mejkapa i šminke, a da li je baš tako? Nešto što je drastično promijenilo izgled na jednoj osobi, je kod Anastasije Ražnatović. Isto kao i kod njene mame Cece, nos, usta, višak kilograma…

Voditeljica Zadruge Dušica Jakovljević je oko sebe okupila brojne estetkse hirurge koji su itekako uložili truda da joj promijene izgled.

Isto kao i na Nikolini Pišek. Ove „žrtve estetike“ su se bukvalno istransformisale uvećana usta, bore oko očiju, nos.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Goca Božinovska je govorila da nikada neće ništa raditi na seb,i ali je ipak to radila, zatezala lice, podočnjake. Vesna Zmijanac je na taj „kanal“ javno izašla, isto kao i Snježana Komar. Emina Jahović opovrgava navode da je dotjerana estetsko hirurškim poduhvatima, a s druge strane tvrdi da to nije za nju tabu tema. A njen izgled je uveliko drugačiji nego s početka karijere. Sada je prava ljepotica, ako ne i najljepša na ex. Yu estradi. Kažu da je ova balkanska Penelopa Kruz uložila na destine hiljada eura u svoj izgled, isto kao i Dara Bubamara koja istina treba prikriti i svoj rodni list. U rekonstruktivne čari zaljubljeni su i Katarina Grujić, počev od ušiju, usan, obrva, grudi, od sebe je napravila ljepoticu.

Jami da ne govorimo da je pretjerala sa svojim lutkastim izgledom, žena u šestoj deceniji izgleda kao djevojčica, bolje reći djevojčica sa bejbi fejsom. Marina Visković takođe. Severina je neopisivo hariztmatična, ali da nije radila usne, bore, jagodice, podizala čelo, botokse, nos… i ko zna šta sve ne. Stoja isto tako. Alka Vuica svako malo pegla bore. Suzana Mančić koja važi za balkansku Šer je bog zna koliko uložila da bi održala mladost i ljepotu. Isto kao i Zorica Brunclik. Aleksandra Subotić može samo da kaže hvala plastičarima za ljepotu.

 Krivi smjer

I tako u nedogled bi išla lista svih onih medijskih likova, ličnosti koji napristo vape da što duže zadrže mladelački izgled. No, nerijetko se dešava da nalete na nestručna lica i da sve krene u krivom smjeru, pa onda nastaju problemi. Najsvježiji primjer je 37-godišnja Ruskinja arhitektica Svetlana koja je prije nekoliko dana, poslije pređenog najnovijeg tretmana za uljepšavanje, umjesto željenog rezultata ostarila za deset godina, lice joj se smežuralo, koža visi naprosto se odvaja od lobanje. Postala je svjesna da je uništila i sebe i svoju karijeru.

Dž. H. M.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Kuglaši Srbije postavili novi svjetski ekipni rekord

Nuevo Portal Online Para Agrandar_el_pene