in

Pjanić se ponovo oglasio: “Koemanu želim sve najbolje”

Slatka-Tajna.Eu

Bosanskohercegovački veznjak Miralem Pjanić se putem svog Instagram profila, povodom iste teme, oglasio već drugi put u posljednja 24 sata.

Podsjećanja radi, nakon što je Ronald Koeman dobio otkaz u Barceloni, Miralem Pjanić se oglasio (a potom i obrisao objavu) na Instagramu:

“Treba znati kada pustiti go*na da odu”.

Nije bilo teško pogoditi o kome se radi i kome je poruka bila upućena, obzirom na užasne odnose koje ima sa ovim stručnjakom i zbog kojeg je i napustio Barcelonu. Međutim, Pjanić se ponovo oglasio, na engleskom jeziku, te poručio da su njegove riječi o Koemanu izvučene iz konteksta i da ovom nizozemskom stručnjaku želi sve najbolje u karijeri.

“U svijetu u kojem smo svi zagledani u ekrane, vrlo je lagano nekoga pogrešno citirati ili izbaciti njegove riječi iz konteksta.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Tokom svoje karijere, nikada nisam namjerno, posredno ili direktno imao namjeru naštetiti nekome. Odgojen sam da poštujem sve i svakoga. I namjeravam se nastaviti tako ponašati. Želim Ronaldu Koeamanu sve najbolje u budućoj karijeri. Nastavit ću da se fokusiram na to da dam sve od sebe za tim”, poručio je Pjanić putem svog Instagram storyja.

/223106472/adxp_sportske_introImage


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Hoće li povećanje minimalne plaće popraviti životni standard?

GEST PRIJATELJA: Mahir Mulalić spasio Isaka Šabanovića pred emisiju