in

Mostar SG uvjerljiv protiv Dinama

Slatka-Tajna.Eu


Bh. prvak razbio Moldavce


Futsaleri Mostar SG-a savladali su večeras u Jablanici moldavski Dinamo Plus sa 8:3 u susretu 2. kola grupe 8 UEFA Lige prvaka.


Foto – NSBiH




Bh. prvak odigrao je odličan meč i jako je blizu da se plasira u Elitnu grupu Lige prvaka.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Kalajdžić je pogodio za vodstvo Mostara u 8. minuti, ali prednost je kratko trajala i gosti odmah preko Bondarenka zabijaju za 1:1. Međutim, golovima Šešelja i Radmilovića bh. prvak pravi lijepu zalihu na poluvremenu i vodi sa 3:1.

Gosti preko Svyrydova na otvaranju drugog dijela dolaze do 3:2, ali zatim slijedi prava golijada bh. tima. Redom su pogađali Jelić, Kahvedžić x2, Radmilović i Gosto, dok je za goste zabio još Tanski.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

U subotu se igraju utakmice posljednjeg kola. Protivnik je Hovocubo iz Nizozemske i za plasman u Elitnu rundu bh. timu je potreba pobjeda.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Drugi meč grupe u kojem su se sastali finski i nizozemski prvaci, Kampuksen Dynamo i Hovocubo završen je neriješenim rezultatom 2:2.

Nakon dva kola Mostar SG i Hovocubo imaju po 4 boda, dok Kampuksen Dynamo ima 2. Posljednje mjesto na tabeli zauzima Dinamo Plus bez bodova.

Mostarci su nastupili u sastavu: Stanislav Galić, Anel Radmilović, Nermin Kahvedžić, Marijo Aladžić, Bilal Jelić, Benjamin Ćesir, Amar Omanović, Adnan Kalajdžić, Tarik Džemić, Marin Suton, Predrag Šešelj, Vladan Vesić, Samir Gosto.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Predstavnici HDZ i SDA napustili zgradu Delegacije EU, razgovori i u petak

Ima zgradu u Dubaiju od 20 spratova: Muž Topalkove kćerke posjeduje bogatstvo, stalno joj kupuje poklone!