in

MNOGO NJIH LIČE JEDNI NA DRUGE: Nikolina Kovač želi da ostane svoja

Slatka-Tajna.Eu

Od kada je kročila na scenu Nikolina Kovač je prepoznatljiva po svojoj odmjerenosti, kako kada je u pitanju njen izbor pjesama tako i što se tiče fizičkog izgleda.

Nedavno je snimila novu pjesmu i ostala doslijedna svom stilu, a priznaje da se svakodnevno susreće sa osudama svojih kolege i kolegica kada je njen stil u pitanju.

-Uvijek postoje loši komentari, govore mi da ne pjevam popularnu muziku, da ne izgledam kao što je to moderno, a ja ne želim da dozvolim sebi da lutam u nečemu gdje se ne pronalazim.Mnogo njih danas liče jedni na druge, a ja sam sve atipično, sve suprotno od toga što je popularno, a očigledno nekim ljudima to nije jasno, ispada da ako se ne ponašam napadno nemam harizmu- priznaje pevačica, ali kako i sama kaže takvi komentari je ne pogađaju jer veoma dugo  u ovom poslu da može čvrsto da stoji iza sebe i svojih profesionalnih odluka.

Nedavno je priznala da je sve strahove i barijere prevazišla kada je postala majka, kao i da je sad više nego ikada odlučila da bude svoja jer želi da ostavi prepoznatljivi trag.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Godinama sam potiskivala svoju inspiraciju zato što me je bilo sramota, po prirodi sam veoma stidljiva osoba i nemam samopouzdanja. Ipak odlučila sam da pokažem svoju pravu stranu. Pravo vrijeme je da prestanem da se sramim jer samo želim da ostavim trag koji će me opisivati. Mnogo je bitno da kada ljudi čuju neku pjesmu odmah prepoznaju stil i izvođača– objasnila je.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Završen prvi kapitalni remont Termoelektrane Stanari

Maradonina kuća postala nacionalni spomenik / Bljesak.info