in

Jugoslav priznao da je Tamari Ecclestone ukrao 25 milijuna funti / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tamara Ecclestone 

Jugoslav Jovanović, 24-godišnjak iz Milana, priznao je sudjelovanje u krijumčarenju novca i nakita ukupne vrijednosti 26 milijuna funti. Taj je novac ukrao iz domova slavnih osoba u Velikoj Britaniji, no imao je pomagače.

The Telegraph piše da je Jugoslav bio dio međunarodne bande lopova koji su, između ostalog, provalili u vilu Tamare Ecclestone u Kensingtonu i opljačkali je. To je bila najveća kućna provala ikad u Britaniji.

Ukrali nakit i gotovinu u vrijednosti od 25 milijuna funti

Tamara je za vrijeme pljačke, koja je bila u prosincu 2019. godine, sa suprugom Jayem Rutlandom i kćeri Sophijom bila na odmoru u Finskoj. Tada su joj ukrali nakit i gotovinu u vrijednosti od 25 milijuna funti, piše Index.

Osim Tamare, žrtva provale bio je i bivši nogometaš Frank Lampard te pokojni Vichai Srivaddhanaprabha, vlasnik nogometnog kluba Leicester City. Policija nije uspjela vratiti nakit i gotovinu iz tri spomenute pljačke. Pretpostavlja se da je ukradeno izneseno u inozemstvo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Jovaniću se nakon izručenja iz Italije trebalo suditi u Isleworthu, no on je u srijedu priznao krivnju. Prije toga je priznao da je kriv i za provalu počinjenu u razdoblju od 29. studenoga do 18. prosinca 2019. i da je neuspješno pokušao kupiti dvije jakne brenda Louis Vuitton iz robne kuće Harrods, koje je htio platiti ukradenim novcem.

Četvrti provalnik još nije uhvaćen

Kazna će Jugoslavu biti izrečena 15. studenog, kao i Talijanima Alessandru Malteseu i Alessandru Donatiju, koji su također izručeni Velikoj Britaniji.

Četvrti provalnik imena Daniel Vuković nikada nije uhvaćen, a navodno se nalazi u Beogradu, dok su rumunjski državljani Alexandru Stan, Sori Marcovici, Maria Mester i Emil Bogdan Savastru u siječnju ove godine oslobođeni optužbi da su sudjelovali u planiranju spomenutih provala.

 


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

DONATELA VERSAĆE JE MOJA DRUGA MAJKA: Karleuša stajlingom napravila haos na mrežama

Međunarodna zajednica neće samo stajati po strani