in

DRAMA U DARKOVOM BRESTAČU: Ana Sević poslala izvršitelje na vrata zbog duga od milion dinara

Slatka-Tajna.Eu

Darko Lazić i Barabara Bobak jednom objavom na Instagramu izazvali su sumnje da očekuju prinovu, međutim, ova vijest je navodno zabrinula pjevačevu majku, koja se još uvijek nije opravila i od šoka da njen sin planira i da pravi treću svadbu, kao i da je Ana Sević poslala izvršitelje zbog duga, dok suđenje sa Marinom tek počinje.

Barbara i Darko nedavno bili u Egiptu gdje su proslavili njegov rođendan, a ona je iznenadila mnoge posljednjom objavom. Barbara je priznala da sada mnogo više jede i na jednoj fotografiji napisala:

– Ja sada jedem za dvoje – što je fraza koji koriste samo trudnice kada jedu više zbog činjenice da nose bebu, pišu mediji.

Komšinica iz Brestača kaže da je Darkovu majku vijest prenerazila, jer je ovo treći put da gleda isti scenario, prvo sa Anom Sević, zatim sa Marinom Gagić, i sada opet sa Barbarom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Branka je veoma zabrinuta, iako je sretna zbog svog sina, kao i svaka majka. Nju najviše brine to što Darko iza sebe ima već dva propala braka i dvoje djece, za koje treba da plaća alimentaciju. Ona je svjesna njegove finansijske situacije, posebna sada kada im je Ana Sević poslala izvršitelje na vrata zbog duga od skoro milion dinara. Marina je već podnijela tužbu i sud će vjerovatno odrediti da i njoj mora da plaća alimentaciju. Troškovi se samo gomilaju, pa Branka brine, da će Darko uskoro raditi samo za alimentaciju. Ne daj Bože i da se sa Barabarom dogodio isto kao i sa prethodne dve snahe, šta će onda biti – prepričava komšinica Brankinu agoniju.

(Express/Kurir)

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U prvom polugodištu neto dobit banaka u RS povećana za 69 posto

Dolinom Neretve bez nadzora lutaju domaće životinje: “Krave prave darmar”