in

Tefal obustavlja proizvodnju posuđa oznake Thermo Spot i lansira novu generaciju sa inovativnom Thermo Signal tehnologijom! / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tefal lansira G6, novu liniju posuđa za kuhanje, koja kombinira 3 inovativne tehnologije: termo-osjetljivi indikator Thermo-Signal ™, neprijanjajuću oblogu od titanija vrhunskih performansi i indukcijske baze Thermo Fusion ™.

Obloga nove generacije posuđa 6 puta je otpornija u odnosu na standardnu Tefal oblogu od titanija i 100% sigurna zahvaljujući korištenim materijalima koji ne sadrže PFOA, olovo ili kadmijum.

Već više od 60 godina Tefal potrošače oduševljava sa genijalnim proizvodima za uravnotežena i zdrava jela, sa zagarantirano ukusnim rezultatima. Od posuđa za kuhanje do električnih aparata i aparata za peglanje tkanina, Tefal nudi inovativna i praktična rješenja koja će vam olakšati život kako biste uživali u više slobodnog vremena koje je sada rezervirano za vas i vaše najmilije.

PR  / Tefal 

Potpuno novo gastronomsko iskustvo! Oslobodite svoje kulinarske tehnike s novom linijom Tefal Unlimited. Dizajnirana je da udovolji zahtjevima najzahtjevnijih kulinarskih stručnjaka, zahvaljujući zaštiti od titanija posuđe je otporno na ogrebotine te omogućava upotrebu metalnog kuhinjskog pribora.

#GoodtoKnow Tefal Unlimited linija posuđa kompatibilna je sa svim izvorima toplote, uključujući indukciju.

PR  / Tefal 

Zdravo Thermo-Signal ™, zbogom Thermo-Spot ™.

Sočni odresci i ukusno karamelizirano povrće ovise o idealnoj temperaturi za kuhanje. S novim indikatorom toplote Thermo-Signal™ točno znate kada je tava dosegla optimalnu temperaturu i možete početi kuhati kako biste dobili savršenu pripremu: hrskava izvana, sočna iznutra!

Ravnomjerna raspodjela toplote neophodna je za brzo, pravilno i homogeno kuhanje. Zbog toga Tefal Unlimited posuđe posjeduje novu indukcijsku bazu Thermo Fusion ™, koja svaki put osigurava savršena i ukusna jela.

I, na kraju, u čemu je tajna uspješne pripreme? Koristite posuđe za kuhanje u koje imate povjerenja.

Tefal, savršenstvo u vlastitom domu!

Za više informacija posjetite https://www.tefal.ba/tave-G6
Pratite nas na FB i IG stranici Tefal BiH za sva iznenađenja koja Vam pripremamo.
FB & IG: Tefal BiH
YT: Tefal Bosnia
E-mail: [email protected]


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NAKON OPERACIJE: Marija Kulić sa osmijehom na licu

“On je glavni saveznik rušilačke politike RS-a“