in

Obilne kiše i poplave na istoku Sicilije, još jedna žrtva

Slatka-Tajna.Eu

Obilne kiše i poplave na Siciliji

Foto: Antonio Parrinello / REUTERS

Obilne kiše izazvale su nove poplave na talijanskom otoku Siciliji i uzele još jedan ljudski život, objavile su vlasti.

Muškarac (53), poginuo je kada se njegovo vozilo našlo u vodi u Cataniji, na istočnoj obali Sicilije, objavila je agencija ANSA. Policija vjeruje da je on izašao iz vozila i pokušao bježati pred nadirućom vodom, no nije uspio. Njegovo tijelo pronađeno je u blizini, navodi se.

U sličnoj tragediji u nedjelju 67-godišnji muškarac je poginuo u Cataniji nakon što mu je automobil zapeo u vodi i mulju. Za njegovom suprugom se još traga, navele su hitne službe.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Rijetka oluja nalik uraganu poplavila je istočne dijelove Sicilije i susjednu Kalabriju od ponedjeljka. U Cataniji podno Etne dijelovi grada su potpuno poplavljeni. Voda i blato prodrli su u kuće, a prekinuta je i opskrba strujom.

Gradonačelnik Salvo Pogliese napisao je na Facebooku da oluje “nisu nikada bile tako silovite i takvog intenziteta”. Naredio je zatvaranje svih poslovnih objekata do ponoći iz sigurnosnih razloga, osim ljekarni i trgovina živženim namirnicama. Stanovnici Catanije ne smiju napuštati svoje domove, napisao je.

Talijanske nadležne službe predviđaju da će se oluje nastaviti u srijedu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Why This Little-Know Science Could Be The Secret To Losing Weight Quickly. – Bye-Bye Belly Fat

Igokea poražena od Nimburka