in

Neugodno mi je da po RH kafu pije i svima se smije negator genocida

Slatka-Tajna.Eu

Bivša premijerka Hrvatske Jadranka Kosor reagirala je na sastanak predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića sa članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom u Zagrebu.

Svoje viđenje podijelila je na Twitter profilu.

– Neugodno mi je nekako čuti da po RH, članici EU u 21. st., kavu pije i svima se smije negator genocida u Srebrenici, osoba na crnoj listi SAD, čovjek koji ne priznaje glavni grad države koju predstavlja, prostak koji vrijeđa novinarke, napisala je Kosor.

Podsjećamo, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodika razgovarao je u Zagrebu sa predsjednikom Hrvatske Zoranom Milanovićem.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Sastanak sa predstavnikom tročlanog Predsjedništva BiH nastavak je aktivnosti Predsjednika Republike Hrvatske u cilju stabilnosti i funkcioniranja Bosne i Hercegovine te ostvarenja legitimnog predstavljanja sva tri konstitutivna naroda u skladu s Daytonskim sporazumom”, navelo se tada u saopćenju iz Ureda predsjednika Hrvatske.

“S tim ciljem predsjednik Milanović je ranije održao sastanke s Bakirom Izetbegovićem i Draganom Čovićem, dodaje se u tekstu.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Jeste li vidjeli s kim je Petev gledao meč na Grbavici?

Prirodna ulja za njegu lica i tijela