in

Na društvenim mrežama pokrenuta “akcija pomoći” Dodikovoj djeci

Slatka-Tajna.Eu

Današnju sjednicu Narodne skupštine Republike Srpske (NSRS) obilježio je i trenutak u kojem je Milorad Dodik, lider SNSD-a “otvorio dušu” rekavši da je njegova porodica u teškom finansijskom stanju, da mu kćerkin restoran loše posluje nakon čega je zatražio da mu niko više ne pominje njegove najbliže. Nije dugo prošlo, nastale su reakcije na ovu njegovu izjavu pa su korisnici društvenih mreža dosjetljivo odgovorili.

Sve je krenulo od pokretanja humanitarne akcije “Pomozimo mlade nezaposlene Dodike” na stranici gofund.me. Naime, izvjesni Neđo Lepir je u opisu naveo da se sredstva prikupljaju iz šale i da će, ukoliko bilo ko uplati novac, on biti proslijeđen za liječenje djece kojima je taj novac potreban.

Ova ideja je pokrenuta da se “finansijski pomogne” Dodikovoj djeci, s obzirom na to da je on danas konstatovao da njegova kćerka u lošoj finansijskog situaciji odgaja četvero djece jer restoran, čija je vlasnica, loše posluje.

Dragan Mioković, penzionisani policajac je podijelio ovu objavu uz opis “topla očinska priča”, a na Facebooku je bilo i onih koji su slikali novčanice od 20 KM uz opis da doniraju za pomoć porodici Dodik.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ova akcija je pokrenuta prije četiri sata i do objavljivanja ovog teksta skupljeno je samo 15 eura od ukupno 500 eura koje su predviđene krajnji cilj. Na osnovu toga se može shvatiti koliko su građani zaista dirnuti Dodikovom pričom te koliko mu žele pomoći.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Mama ima ožiljke po licu od tatinih udaraca: Potresna ispovijest Seke Aleksić o teškom životu i porodičnom nasilju

Koeman o novom porazu Barcelone: “Ovaj rezultat nije fer”