in

Kraljica Rania zablistala u kombinaciji od koje je teško odvratiti pogled

Slatka-Tajna.Eu

Kraljica Rania od Jordana njeguje autentičan modni ukus, pa se od nje nikad ne očekuje ništa manje od besprijekornog, a ona je i ovog puta dorasla modnom izazovu koji je sama postavila.

Supruga Abdulaha II prisustvovala je prije nekoliko dana izložbi rukotvorina u Abdunu, gdje je razgledala svijeće, modne dodatke, korpe, jastučiće… bezbroj sitnica ukrašenih na tradicionalni način. Za ovu priliku Rania je odabrala vrlo efektan stajling koji odiše elegancijom, ali je tu i dašak azijske tradicije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Jordanska kraljica odabrala je, naime, dugu tuniku brenda „Loewe“ u vrlo upečatljivoj plavoj boji, i to model čiji je zadnji dio još duži, a zatvoreni okovratnik krasi duga marama koja pruža mnogo mogućnosti za stiliziranje. Ranija je pustila ovaj komad tkanine da pada niz tijelo, a kombinovala je ovaj interesantni odjevni predmet s jednostavnim bijelim širokim hlačama.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kako je prava maherka u spajanju boja i detalja, supruga kralja Jordana ponijela je salonke modne kuće „Christian Dior“ u sličnoj nijansi, a u pitanju je model koji krasi poluprovidna i tanka štikla. Rania je odlučila da ostane vjerna svom razigranom stilu, pa nije igrala na sigurno i ponela bijelu ili plavu torbicu, već sve učinila još šarenijim i uzbudljivijim uz pomoć limun-žute torbice brenda Loewe.

Njen ključni aksesoar ponovo je bio vjerenički prsten, dok su tu i sitne minđuše i jednostavan dnevni makeup. Jednostavno ― savršeno!

 

The post Kraljica Rania zablistala u kombinaciji od koje je teško odvratiti pogled appeared first on Azra Magazin.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“S banke sam digla ušteđevinu… A onda je zazvonio telefon”

KOLO IH OPUSTILO: Bosanac i Saša Popović u elementu