in

Otkrio koju poruku mu je majka poslala nekoliko dana prije smrti

Slatka-Tajna.Eu

Pobjednik prošloodišnje sezone “Zvezda Granda” Mahir Mulalić tokom takmičenja doživio je veliku tragediju kada je izgubio majku koje je podlegla posljedicama koronavirusa.

Mahir je tada smogao snage da nastavi takmičenje i svoju borbu nastavio je još jače, a pobjedu je posvetio upravo svojoj majci koja mu je nekoliko dana prije smrti poslala dirljivu poruku koja ga je motivisala da nastavi dalje da pjeva i ne odustane od svog sna.

– Majka mi je ustvari bila najveća podrška, njena želja je bila da ja nastavim da se bavim ovim poslom, jer je to nešto što me je uvijek radovalo, a samim tim kad mene nešto raduje, raduje i nju – rekao je Mahir u emisiji “Zvezde Granda Specijal” i dodao:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– To je jako težak period bio u mom životu, u roku od dva tri dana ja sam se sabrao, stvarno sam imao mnogo toga u glavi, sabrao sam se i rekao idem dalje . Majka mi je nekoliko dana pijre smrti poslala malo veću poruku gdje mi je poručila: “Bori se za sebe, samo jako. Pošalji mi da čujem to što spremaš”. Jako mi je teško da pričam o ovome – priznao je Mahir.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ševa fućka 🌬️👂

Celulit i salo stvara kombinacija hrane koju svi vole