in

Legendarni Ferguson danas na treningu Uniteda, Solskjaeru laknulo

Slatka-Tajna.Eu


Norvežanin je na čekanju


Manchester United se još nije oporavio od debakla koji je doživio u nedjelju na svom Old Traffordu.



U najvećem engleskom derbiju United je doživio pravu sramotu, pa je s 5:0 poražen od Liverpoola, koji je, stiče se taj dojam, mogao dati još bar nekoliko golova da nije “povukao ručnu” nakon petog gola pola sata prije kraja.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Bolan je to poraz, najteži u historiji Uniteda, a mnogi krivca pronalaze isključivo u menadžeru Oleu Gunnaru Solskjaeru. Sudbina Norvežanina i dalje je neizvjesna, iako su neki mediji jučer nagovijestili njegov otkaz prije naredne utakmice protiv Tottenhama.

Direktori kluba Ed Woodward i Richard Arnold obavili su razgovore sa Solskjaerom, kojem je sada jasno da je njegov posao ugrožen i da će naredni poraz vjerovatno biti eliminiacijski za njega, a klub je navodno već kontaktirao Antonija Contea koji bi mogao da bude novi menadžer.

U međuvremenu je današnji trening Uniteda posjetio legendarni Sir Alex Ferguson. Nekadašnji i daleko najuspješniji menadžer Uniteda i danas “spava” na Teatru snova, prati sva dešavanja i ima ogroman utjecaj u klubu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ferguson je na treningu iskazao podršku Solskjaeru, barem ga je došao utješiti, ali svima je jasno da je Norvežanin na izlaznim vratima i pitanje je trenutka kada će postati bivši. Međutim, Solskjaeru je laknulo kako je dobio podršku velikog Fergija, koji je navodno za to da se Oleu da još jedna šansa…

Ekspert za transfere, novinar Skyja Fabrizio Romano također donosi vijest da je Paul Pogba odlučio da će ostati u Manchester Unitedu samo ako Solskjaer ode iz kluba.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Parlament BiH raspravlja o smjeni ministra odbrane BiH Sifeta Podžića

NIJE MOGAO DA ODOLI: Andrija Milošević snimio trudnu Aleksandru Tomić