in

IMAM ALERGIJU OD ESTRADNIH PITANJA: Dragana Mirković želi da priča o ljepšim temama

Slatka-Tajna.Eu

Dragana Mirković se rijetko pojavljuje u javnosti, a ovog puta je ekskluzivno za „Prvi red“ na K1 televiziji otvoreno pričala o koroni, koncertu u Kragujevcu.

– Nije dobra situacija u Beču, a nisam ni ja baš dobro. Sve mi je pretužno. Zahvalna sam na ljetu koje sam imala i koje me je vratilo u život. Napunila sam baterije da pregrmim zimu. Ja sam jako vesela i pozitivna osoba, nikada nisam bila tužna kao u prethodnih godinu i po dana. Od 15. godine sam okružena publikom i saradnicima i odjednom sam doživjela da budem sama sa porodicom, ali meni je porodica izvor života i živim za njih-rekla je .Koncert u Kragujevcu održan je  na 10 stepeni dok pada kiša

– Tresla sam se od od navale emocija i naravno da sam se rasplakala, znala sam da će mi se to dogoditi, toliko mi je sve to nedostajalo, htela sam da zagrlim svakog u publici. Imala sam sa tim koncertom jednu dodatnu misiju, da pomognem bolesnoj djeci i honorar je otišao u dobrotvorne svrhe- rekla je,a onda otkrila zašto je nema često u medijima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Ne plašim se nijednog pitanja, jer znam šta radim u životu i kako sam se ponašala. Ne stidim se prošlosti, tako da automatski nemam strah ni od jednog pitanja. I dalje sam iskrena, znam da to nije dobro za ovaj posao ali ja ne umijem drugačije i ne mogu da promjenim sebe. Ali imam alergiju od estradnih pitanja, postoje mnogo ljepše teme. Žao mi je mladih pjevača jer odrastaju u situaciji da nema puno kvalitetnih ljudi oko estrade, imam osjećaj da im niko nikada nije rekao „Nemoj to da radiš, nije dobro“, kao što su meni pričali u njihovim godinama-rekla je.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Čipovano hiljadu vlasničkih pasa u Bihaću

BiH godišnje baci oko 500 tona hrane