in

DOŠAO SAM IZ PRAGA GLADAN: Mili se prisjetio studentskih dana

Slatka-Tajna.Eu

Iako je njegovo dJetinjstvo bilo bezbrižno, rak je prekinuo tu dinamiku lIJepih trenutaka.Sa porodicom je u Beograd  došao praktično bez ičega.Došao je iz Sarajeva gdje je počeo karijeru i imao bend “Mili the Kid”

– Došao sam u Beograd bez ičega, u majici i farmerkama. Ali i tada sam razmišljao da će se i to završiti i da ću prekinuti tok takvog života, da spavam kod sestre Ninice iza neke peći. Čudan i težak period, ali ja to tako nisam doživljavao – započinje svoju životnu ispovijest Mili.

Kao student u Pragu snalazio se kako je znao i umio da preživi, a na pitanje šta je radio i čime se bavio kratko je odgovorio:

– Hajde da kažemo da nisam konobarisao i da tu stanemo- dodao je.

Ističe da je uvijek imao viziju, kako muzike tako i svog života pa je za naš portal ispričao jednu od situacija sa kojom se susreo.

– Imao sam samo 10 eura u novčaniku i mogao sam da kupim da jedem ili da poručim piće u jednom od najluksuznijih restorana. Ovo drugo sam učinio jer sam želio da se osjetim važnim. Vratio sam se u Beograd ’mrtav gladan’ (smijeh) – priča Mili.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Povratkom iz Paraga upoznaje Marinu Tucaković koja već tada uviđa značaj ovog kompozitora. Kasnije mu je pripala ta čast i da radi povratnički album Lepe Brena ‘’Uđi slobodno’’.

-Uvijek sam smatrao da Lepa Brena bolje pjeva nego to pokazuje u svojim pesmama. To se čuje, vidi se– smatra, dok na pitanje kako bi svoj život nazvao da je pjesma, odgovara i sve time objašnjava – ’’Apsolutna ljubav’’.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Vladimir Ivić blizu povratka na mjesto uspjeha

Novi naftni rekordi