in

SKLONILA SE OD DRAŠKA STANIVUKOVIĆA: Kija Kockar o aferi sa gradonačelnikom Banje Luke i potvrdila da je ona uvijek ostavljal

Slatka-Tajna.Eu

Kija Kockar, pjevačica i pobejdnica prve sezone rijalitija ”Zadruga”, otvoreno je govorila o svom emotivnom statusu, ali o aferi sa gradonačelnikom Banja Luke, Draškom Stanivukovićem.

– Nisam u vezi, stalno me povezuju sa nekim. Vi ne možete ni da shvatite koliko sam ja zaista usamljena u tom smislu, važno mi je samo da me povezuju sa dobrim frajerom – kazala je na početku.

– Posljednje je bilo sa gradonačelnikom Banja Luke, Draškom Stanivukovićem. Mi se poznajemo, tako da sam se sa društevnih mreža sklonila od njega, ali mi smo prijatelji zaista – rekla je Kija u “Premijeri, vikend specijalu” i istakla:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Ja sam samo jednog dečka predstavila javnosti, neslavno se završilo za njega. Ja nikada nisam bila ostavljena, uvijek sam ostavljala. Možda su me samo natjerali da ih ostavim, to je druga priča. To je daleko iza mene, nije mi problem da pričam na tu temu- rekla je.

(Express/Blic)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Real Art Lessons, Downloadable E-books By Artist Delmus Phelps

SARAJEVO HLADNIJE I OD BJELAŠNICE: Nakon dugo vremena oglasio se i meteorolog Nedim Sladić….