in

ŠAKO POLUMENTA O MISTERIOZNOJ SMRTI BRATA: Sapko nije ubijen, svi su znali da je umro osim mene

Slatka-Tajna.Eu

Crnogorski pjevač Šako Polumenta 2006. godine doživio je porodičnu tragediju kada je izgubio rođenog brata Sapka.

Njegov brat važio je za žestokog momka, a njegova smrt bila je prava misterija. Šako je sada skupio snage i progovorio o teškim trenucima kada je ostao bez brata koji mu je bio najveća podrška.

-Taj dan mi je rekao da će se nešto desiti. Govorio mi je da se vratim iz Austrije i vratio sam se. Dogovorili smo da se nađemo, ja sam otišao za Podgoricu po sina i suprugu. U tom trenutku kad sam krenuo za Bjelo polje krenuo grad, snijeg i vjetar… Kao nikad u životu. Kroz kanjon Morače vidiš tri, četiri automobila na koje se srušilo brdo i izginulo je dosta ljudi. Nije mi se dalo da prođem. Ja se vratim i cijelu noć smo pričali na telefon. Ja sam poslije isključio telefon i cijeli svijet je znao da je moj brat otišao, a ja nisam znao. To je nešto najgore u životu – pričao je Šako sa knedlom u krlu, te je prokomentarisao navode da se ni dan danas ne zna pod kojim okolnostima je Sapko izgubio život.

-Ja sam ostao bez njega i ne bih pričao. Nije ubijen, kod kuće je preminuo. Došao je kući, spustio glavu na sto i zaspao samo. Nije bilo muke. Nije bilo nikakvog ubistva, to je laž. Srce ne izdaje svakog trenutka, već jednom. On je bio veliki gospodin. Bio je umrežen sa svim ljudima, i dobrim i zlim, rekao je on i dodao:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku-Da nije bilo njega, ne bi bilo ni mene. On je mene stalno podzao, davao mi je snagu – zaključio je pjevač u “Premijeri-Vikend Specijal”.

(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

HRVATI MIJENJAJU IME ĆEVAPIMA

“Čovjek nezdravih ambicija što je zasjeo na grbaču nama ovdje u Srbiji”