in

ISPLIVAO SAV PLJAVI VEŠ: Mračne tajne Melanije Tramp

Slatka-Tajna.Eu

Melanija Tramp svojevremeno je prisilila čovjeka koji je nosio kostim uskršnjeg zeca u Bijeloj kući da u posljednji trenutak promijeni odjeću jer joj se nije sviđalo kako je obučen. Njena bivša glasnogovornica Stefani Grišam u svojoj knjizi, koja već danima puni novinske stupce otkrila je kakva je Melanija bila iza kamere.

U knjizi ‘I’ll Take Your Questions Now’, koja je svjetlo dana ugledala prije nekoliko dana, Stefani Grišam, koja je u Bijeloj kući tokom Trampove vladavine imala nekoliko istaknutih funkcija, iznosi šokantne i bizarne detalje iz života Donalda Trampa, a dala je i uvid u život misteriozne Melanije Tramp.

Melaniju su zvali “Zlatokosa” i “zlostavljala” je uskršnjeg zeca

Otkrila je da je Tajna služba Melaniji dala nadimak Zlatokosa jer nikad nije izlazila iz Bijele kuće, da nije podnosila Donaldovu kćerku, Ivanku Tramp i da je opskednuta foto albumima,

Na spisku dogodovština o životu Melanije Tramp u knjizi Stefani Grišam nalazi se i priča o nezadovoljstvu odjećom uskršenjg zeca kojeg je natjerala da se prevuče. To se dogodilo 2017. na tradicionalnom okupljanu pored Bijele kuće.

-Strogo je vodila računa o svakom detalju, čak je pomno pratila modni odabir uskršnjeg zeca. Baš kad je tip u kostimu zeca htio da izađe na balkon da mahne djeci, lice prve dame promijenilo je izraz i prešlo u mrštenje. ‘Ne sviđa mi se što nosi’, rekla je Melanija kad je vidjela karirani prsluk u kojem se kostimirani čovjek pojavio.

-Samo nekoliko minuta kasnije prije nego što je trebalo da se pojavi na travnjaku Bijele kuće, Melanija ga je natjerala da se presvuče – piše Grišam.

Mediji su u to vrijeme zabilježili da uskršnji zec nije nosio uobičajeni karirani prsluk, kakav je nosio na ranijim proslavama. Iako karirani prsluk nije bio modni hit u vrijeme Melanije Tramp, njenim odlaskom iz Bijele kuće i to se promijenilo, a početkom ove godine, u prvoj godini Bajdenove vladavine, zec se ponovo pojavio u starom izdanju i sa zaštitnom maskom za lice u skladu epidemiološkim mjerama.

Zaluđena foto albumima

Ako nije provodila vrijeme sa svojim sinom Baronom ili roditeljima, radila je na svojim foto albumima koje Grišam naziva jedno od ‘njeno dvoje djece’. Duboko u pandemiji, provela je dva sata u rekonstrukciji scene presjecanja vrpce za teniski teren Bijele kuće jer nedjeljama ranije nije dobila odgovarajuće fotografije. Kad nije imala obaveza Melanija se bavila snimanjem fotografija tepiha u Bijeloj kući.

Naime, u trenutku dok su Trampove pristalice pokušavale nasilno da ponište izbore, provalivši u Kapitol, Grišam je Melaniji Tramp poslala poruku: ‘Da li želite da tvitujete da su mirni protesti pravo svakog Amerikanca, ali da nema mjesta bezakonju i nasilju?’

Minut kasnije, Melanija je odgovorila kratko: ‘Ne’

Na osnovu tvrdnji njene bivše glasnogovornice, prva dama se u tom trenutku više brinula o foto snimanju tepiha u Bijeloj kući nego o događajima u Kapitolu koji su šokirali čitav svijet.

Kako se Melanija ‘oslobodila’

Snimak Trampove navodne afere sa zvijezdom Stormi Danijels je ono što je zapravo ‘oslobodilo’ Melaniju i podstaklo je da počne javno protivrječi ili ignoriše svog muža – pokušavajući ga osramotiti kao što je on osramotio nju. Tako je na njegov prvi govor naciji ušla ruku pod ruku sa zgodnim vojnim pomoćnikom kojeg joj je Grišam lično odabrala jer je Melanija rekla da su podovi na Kapitolu – jako klizavi.

-Nasmijala sam se jer sam tu ženu gledala kako u štiklama samouvjereno hoda po blatu – piše Grišam.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Grišam je napisala da Melanija nije vjerovala suprugu koji je opovrgavao aferu, već je samo rekla: ‘Ovo je Donaldov problem. Sam se uvalio u ovaj nered i neka sam to popravlja’.

Do kraja Trumpove vladavine, piše Grišam, prva dama bila je toliko nezainteresovana za suprugovu budućnost da je prespavala izbornu noć i to dok su se u Bijeloj kući okupljale stotine ljudi na zabavi kojoj se oštro usprotivila s obzirom na mogućnost izbijanja nove epidemije korona virusa u Bijeloj kući.

Ivanka i Džared umislili da su kraljevska porodica SAD-a

Grišam piše kako je uticaj ‘prve kćerke’ Ivanke Trump i njenog supruga, Džareda Kašnera nastavio da raste tokom Trampovog mandata, uprkos svim promenama. Ivanka Tramp dolazila je na sastanke na kojima njena prisutnost uopšte nije bila neophodna, a tražila je i da se Tramp obrati naciji kancelarije na početku pandemije kovida-19 prošle godine.

Dok je Grišam posmatrala uspon Džareda Kašnera unutar Bijele kuće, priznaje da ga je sve manje voljela, a otišla je tako daleko da ga je nazvala ‘Raspućinom u odijelu skrojenom po mjeri’. Rekla je i da joj je bivši predsednik rekao da ne shvata Kušnerovu ‘lošu stranu’.

Grišam otkriva da su prva dama i osoblje Bijele kuće Ivanku nazvali ‘princezom’ i da se ‘prva kćerka Amerike’ redovno na radnim sastancima pozivala na ‘mog oca’. Kušnera je prozvala ‘uvaljivačem’ zbog njegove navike da se ubacuje u tuđe projekte i pravi nered i na kraju bježi i ostavlja ih da preuzmu krivicu.

Koliko su si bili važni, barem u vlastitim očima, govori to da su Ivanka i Džared pokušali da se uguraju u susret s kraljicom Elizabetom II. zajedno s Trampom i Melanijom, što je kršenje protokola u državnoj posjeti. Ali plan im je propao samo zato što nisu uspjeli da se uguraju u avion sa predsjedničkim parom.

-Konačno sam shvatila šta se događa. Džared i Ivanaka mislili su da su kraljevska porodica SAD-a – piše Grišam u svojoj knjizi.

-Mnogo sam puta s Melanijom razgovarala o tome i rekla sam da ako izgubimo izbore 2020. godine, to će biti zbog Džareda. Nije mi se suprostavila – piše Grišam.

Priredio: O.T.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ministar Delić potpisao ugovor s Dubai Expo 2020

Uvela bih plaćanje za cjepivo, kod nas je sve stvar prestiža