in

ENA FRIEDRICH ČOBANOV, POVJESNIČARKA UMJETNOSTI, NOVINARKA I PLAYBOY ZEČICA: Najvrelije akcije radim samo sa svojim partnerom

Slatka-Tajna.Eu

Zajedničke fotografije kontroverznih ljepotica Ene Friedrich-Čobanov, Josipe Karimović, Kristine Mandarine, Claudie Rivier i Zexy, rijetke su ali bude posebnu pažnju.

Šta misli o zlobi i zavisti u poslu kojim se bavi pitali smo jednu od njih.

-Istina je da većina djevojaka osjeća svojevrsno neprijateljstvo i zavist spram koleginica koje rade isti ili sličan posao, kaže Ena Friedrich-Čobanov.

-Ja u tome ne vidim razlog za nadmetanjem već potencijalnu priliku za dobru saradnjom. Upravo iz tog razloga sam u zadnjih par mjeseci suradivala sa Kristinom Mandarinom, Claudiom Rivier, Zexy i Josipom Karimović sa kojom imam već desetak zajedničkih snimanja za sobom. Riječ je o fotografijama i video klipovima koje objavljujemo na Only fans platformi. Za sada su sve ove saradnje dobro prihvaćene tako da ne vidim razloga zašto ne bi nastavile raditi na obostranu korist. Moji pretplatnici znaju da nikakve opcije da se uživo nalazimo ne postoje. Oni na mene gledaju kao na jednu od svojih nedodirljivih fantazija i ta linija se nikada ne prelazi.

Pitali smo da li je bilo poziva da se sa nekim od pratilca nađe uživo?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Jeste. No, od toga nema ništa. Uz brojne suradnje sa djevojkama, akcije sa muškarcima radim isključivo sa svojim partnerom. Najtraženiji materijali jesu oni u kojima pokazujem svoje tijelo. Video klipove snimam sama sa svojim partnerom. uglavnom doma i u što realnijoj okolini, ne isceniranoj, bez šminke i frizure u muškoj majici i boksama. Pored aktivnost na Only fans profilu i Instagramu privlači me ideja da ponovo uđem u neki od rijaliti projekata. Za sada nemam ništa konkretno na tom planu, ali neću poreći da mi pomalo nedostaje takav vid zabave. Prošlo je već dosta vremena od „Ljepotica i genijalaca“, „Farme“. Vrijeme je za nove izlete u tom pogledu – kaže Ena Friedrich-Čobanov.

Piše: Eset MURAČEVIĆ

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Business portret:Keith Rupert Murdoch – Business Magazine

U ponedjeljak stabilno, ali većinom razmjerno hladno, na moru uz buru