in

TRKA ZA HALILOM ČEJHANOM: Dragica Zlatić, Aleksandra Bursać i Aleksandra Mladenović zbog njega u Istanbulu

Slatka-Tajna.Eu

Poznato je da su zvezde “Granda” Aleksandra Mladenović, Dragica Zlatić i Aleksandra Bursać bliske prijateljice koje osim muzike, veže i solo ljubavni status. A kako sve tri u posljednje vrijeme soliraju, riješile su da se zabave i da zajedno krenu u lov.

Međutim, sve tri zaljubile su se u istog momka, a riječ je o turskom glumcu Halilu Ibrahimu Čejhanu kog ovih dana traže po Istanbulu, a jedan od njihovih snimaka osvanuo je i na društvenim mrežama.

Naime, vozeći se taksijem po turskom gradu pjevačice su pokušavale da od taksiste saznaju gdje živi zvijezda serije “Amanet”, ali bezuspješno.

Ovaj snimak postao je hit na Internetu, a sve zbog Mladenovićke koja je  vršila pritisak na taksistu da joj kaže gdje žiri Halil.

Ja pitam, ne zna. Kaže ne viđa ga, pokazuje mi očima da ne zna– govorila je Aleksandra Dragici, na šta se nadovezao njihov zajednički drug i poručio im da ga ostave na miru, jer sigurno taksista i glumac ne piju kafu.

– Gledaj ga kako je dobar  govorila je Mladenovićka vozaču pokazujući mu Instagram nalog glumca, što je u autu sve dovelo do suza.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Čarolija u 90. minuti: Majstorski gol igrača Granade koji će se dugo pamtiti

Grad Mostar i INTERA TP potpisali sporazum o saradnji: Usmjeravanje regije ka tehnološkom razvoju