in

SRCE JE NA MJESTU: Mahir Mulalić predstavlja “Đerdan”

Slatka-Tajna.Eu

Nakon najavljivanja i iščekivanja, napokon smo dočekali da pobjednik ovogodišnje sezone “Zvezda Granda”, Mahir Mulalić, prezentuje publici svoju prvu pjesmu na kojoj je dugo radio.

Ove subote gledaoci “Zvezda Granda” imaće priliku  da premijerno čuju njegov prvijenac za koje su angažovani hitmejkeri Bane Opačić, koji je napisao muziku i tekst, dok je aranžman radio Darko Dimitrov. Na ovu saradnju pjevač je izuzetno ponosan, a posebno što se sve odvijalo pod budnim okom njegove mentorice Marije Šerifović.

“Đerdan” je pjesma koja svakom izvođaču treba da se desi. Moj prvi susret sa Banetom je počeo na najbolji mogući način, sedili smo satima, pričali i doživljavali jedan drugog. Banetov rad pratim već godinama i imao sam želju da sarađujemo u budućnosti, ali ni naslutiti nisam mogao da će to biti upravo moja prva pjesma. Što se tiče Darka, kada sam bio kod njega Skoplju, zaista sam uživao u radu s njim. Ima dosta šaren metod dok radi – pun je inovacija, nepredvidivosti… Sjajan – izjavio je Mahir.

Pobjednik ne krije uzbuđenje zbog pozitivnih reakcija na pjesmu kako svoje mentorice i finalista sa kojima se druži, tako i publike koja je dio njegove pesme mogla da čuje na društvenim mrežama.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Po reakciji Marije i publike znali smo da što prije treba da ugleda svjetlo dana, i napokon, tu je. Drago mi je što ljudi osjete emociju ove pesme, sad mi je srce na mestu  zaključio je Mahir.

(Express/Grand)

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

VIŠE JE BILO POZIVA NEGO KAD OBJAVIM PJESMU: Domenica o Hani i Graši

EUFOR confirms it monitored police exercise of BiH’s RS entity “as per mandate”