in

Šarm u malom: Fotografije koje pokazuju da vam velika spavaća soba ni ne treba

Slatka-Tajna.Eu

Često maštamo o velikoj kuhinji i prostranom kupatilu, no šta je sa spavaćom sobom? Svaka prostorija u domu ima svoju funkciju i važnost, ali kada je riječ o veličini, često nema potrebe da spavaća soba bude velika, za razliku od, na primjer, kuhinje, u kojoj provodimo puno vremena pa želimo da je veća.

No, puno važnije od veličine je da je prostor funkcionalan i da zadovoljava naše potrebe, pa tako i mala kuhinja i kupatilo mogu biti sasvim u redu, a naročito to vrijedi za spavaću sobu.

Većina u spavaćoj sobi provodi najmanje vremena i dovoljno je da ona ima krevet, noćni ormarić i ormar, a neke spavaće imaju samo krevet, dok se ormari nalaze u hodniku. Dobro će doći i toaletni stolić, ali i on može lako stati u malu spavaću sobu. Svijetle boje najbolji su izbor za uređenje jer će otvoriti prostor i učiniti ga vizualno većim.

Male spavaće sobe mogu izgledati vrlo šarmantno i ne morate razbijati glavu ako vaša nije prostrana. Naravno, druga je stvar ako vam spavaća soba služi i kao, primjerice, radna soba – u tom slučaju potrebno je ipak malo više kvadrata.

Izvor: Zadovoljna.hr

(I.J.)

The post Šarm u malom: Fotografije koje pokazuju da vam velika spavaća soba ni ne treba appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

“I na kraju ‘Ne sam Safete’, ovo je mnogo ozbiljno pitanje da bi ga sam nosio”

“Podli napad na Principe izmjena Ustava BiH”