in

“Poslušao me Izetbegović, s njim sam se sastao jer je napadnut mir u BiH”

Slatka-Tajna.Eu

Potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović gostovao je u Centralnom dnevniku Senada Hadžifejzovića gdje je govorio o aktuelnim političkim dešavanjima u BiH.

“Ovo su prvi konkretni potezi koji znače udar na Ustav BiH! Sastao sam se sa Izetbegovićem jer je napadnut mir u BiH!

Kada je napadnut mir u BiH dobro je da ostane bar jedan! Dodik traži partnera! Uvijek mu je Izetbegović bio taj partner i zajedno su se vadili iz svih kriza! Dan ranije sam pozvao Bakira da se ne sastaje sa Dodikom i poslušao me! Dok Dodik nema partnera za sukob on je sam! Moj sastanak nije politički nego lični!

Osjetio sam potrebu da to uradim! Svašta sam rekao Bakiru i imam još svašta da mu kažem! Razlika između Dodika i Bakira je što Bakiru nije upitna BiH!

Ključno hje da sada izetbegović nije Dodikov partner u sukobu! Mene suštinski ne interesuje ni diodik i Bakir! Mene interesuje samo mir i spreman sam da sjednem i sa đavolom da bi se sačuvao mir u BiH! Ne bih se sastao sa Dodikom! Najveći problem u BiH vladajuća koalicija u RS! Neće i ne smije biti rata!

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Za trenutnu situaciju je kriva međunarodna zajednica! Rezultat Dodikovog ponašanja su dogovorni međunarodne zajednice po kafanama”, kazao je između ostalog Mijatović

Uskoro donosimo snimak cijelog gostovanja.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SAD postigle sporazum s evropskim zemljama o ukidanju poreza na digitalne usluge

Ovo je frizura koja podmlađuje 10 godina