in

Ovo je frizura koja podmlađuje 10 godina

Slatka-Tajna.Eu

Nova frizura ne samo da jača naše samopouzdanje, nago nam može „oduzeti“ nekoliko godina s pravim šišanjem, pravom bojom ili čak i samo odgovarajućim stilom – uostalom, želimo izgledati mladoliko koliko se i osjećamo.  Provjerili smo kod frizera i pronašli najbolju frizuru zbog koje ćeš izgledati mladoliko. Naravno, nijedna žena ne mora skrivati svoje godine, ali ponekad ipak žudimo za nečim „više“ na glavi. Za to je najbolja takozvana „half up“ frizura.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Frizerka Kali Ferrera iz „The Salon Project“ u New Yorku objašnjava zašto: “Ako dio kose držiš podalje od lica, a umjesto toga dodaš malo više visine, oči se podižu te nastaje mladenačkiji izgled.“  Osim toga, ova je frizura popularna među mladim ženama, jer nije samo praktična, nego stvara i cool te pomalo divlji „undone“ (neuredan) izgled. Zvijezde poput vojvotkinje Kate, JLo ili Beyonce također su uvjerene u to i vole half up.

 

View this post on Instagram

 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ferrera preporučuje korištenje uvijača za kosu kako bi unaprijed oblikovala neke valove u kosi, što stvara veći volumen. Zatim gornji dio kose razdvoji i pričvrsti na stražnjoj strani glave (relativno visoko gore) u pletenicu ili punđu. Sada samo iščupaj prednje vlasi i sve malo opusti kako bi izgled bio mladalački, a nikako ne strog.

Izvor: Miss7.24sata.hr

(L. M.)

The post Ovo je frizura koja podmlađuje 10 godina appeared first on Azra Magazin.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Poslušao me Izetbegović, s njim sam se sastao jer je napadnut mir u BiH”

Dodik: I will tell Vucic we don’t trust in the intentions of the West