Categories: Estrada

MEDIJSKA DRAMA RIALDE I KENANA: Ko je koga tukao?

Nakon što je Rialda Karahasanović obznanila da je pretrpjela fizičko nasilje od svog bivšeg dečka, Kenana Tahirovića, traje prava medijska drama između bivšeg para.

Javno se oglasio i Kenan, te je iznio svoju stranu priče, tvrdeći kako se samo branio od bivše svoje sada bivše djevojke i zadrugarke, i da je tom prilikom nehotično ‘zakačio’ rukom po licu.

-Prije mjesec i više otišao sam u Beograd da bi se mi razišli u nekom normalnom odnosu. Pokušali smo barem tako. U međuvremenu je ona pokušavala kao da se mi ponovo i vidimo, da bi se ponovo zbližili. Pokušali smo još jedanput da budemo zajedno, došao sam u Beograd, sve je bilo bajno, krasno. Uzeli smo stan i planirali zajednički život. Do te naše prve svađe kada sam ja napustio Beograd i vratio se u Sarajevo. Mogu da kažem da su njene izjave morbidne. Brate, nije tako bilo, svađali smo se, izgovorili smo katastrofalne stvari ali je nisam zlostavljao i tukao. Mahinalno sam pokušao da je sklonim. Potresen sam, ovo je užas. Posvađali smo se, došlo je do toga, udarila me u desnu sljepoočnicu. Ja znam da je jesam zakačio, ali nisam htio da je udarim. Sve se dogodilo dok sam vozio, podigao sam ruku da se odbranim od narednog udarca i u tome sam je zakačio – rekao je Kenan.

Tahirović ističe da Rialda za svoje tvrdnje nema nikakav dokaz.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







 

– Ja sam znao čemu ta naša svađa vodi. Imam audio snimak, gdje se čuje ko je koga udario i šta je ko kome govorio. Ona je mene udarila i postavio sam ruku da me ne udara dalje. Ona ima PR ekipu koja tako radi. Blam mi je da pričam o tome, jer sam ja bio s njom. Znao sam čemu ovo vodi, sad joj pjesma izlazi, i njen novi brend, tako da njoj treba pažnja medija. Ako dođe do kraja, objaviću ovaj razgovor, gdje se sve dobro čuje. Glupo mi je što je ovakva svađa izašla u javnost, smiješno mi je da govori da je neko čuo s nekog sprata. Ima poligraf, koji može da otkrije ko je koga udario i kako je sve bilo – tvrdi Tahirović.

A nakon što se i on oglasio tvrdivši da ju je samo zakačio i da ima dokaz u vidu audio snimka, Rialda se ponovo oglasila:

 

-S obzirom na to da se “prijeti” nekim snimkom, ja apelujem da se pusti u eter, pa da se makar istina zna. Ja ne znam šta se tačno radi kada te dečko vrijeđa najgore moguće (tako mjesecima), pa kad odgovoriš uvredom i onda te pljune (bukvalno) po sred lica? A onda vjerovatno treba da se šuti na to, sudeći po komentarima. Ja neću da pričam o porukama, glasovnim i slikom rascijepljene usne u telefonu, ali ako treba nije problem – napisala je Rialda, a potom i objavila sve o čemu je govorila.

Redakcija

Recent Posts

GOTOVO JE: BHRT ispunio obećanje, jutros, umjesto programa na Federalnoj televiziji, emitira se…

Jutros nema programa na Federalnoj televiziji. Umjesto jutarnjeg programa emitira se testna slika. Jasno je…

17 minuta ago

Bivši grend slem šampion ide u penziju u 30. godini

Povrede su definitivno učinile svoje - Dominik Tim je navodno odlučio da se penzioniše u…

30 minuta ago

Njoke iz rerne

Isprobajte recept za ukusne njoke. SASTOJCI: 500 g njoka (od spanaća) 150 g svježeg špinata…

34 minute ago

Bećirović poručio njemačkom kancelaru da je većina građana BiH orjentisana ka EU, a ne prema Rusiji

Skoro 80 posto građana Bosne i Hercegovine žele u Evropsku uniju (EU) i u Sjevernoatlanski…

2 sata ago

Drama u Podgorici: Budućnost srušila Partizan

Košarkaši Budućnosti pobijedili su u svojoj dvorani "Morača" ekipu Partizana rezultatom 74:73.

3 sata ago

Službeno otvoren Dalmatia Tower u Splitu

Dalmatia TowerFoto: Miroslav Lelas / ReutersNajviša građevina u Hrvatskoj - splitski Dalmatia Tower, službeno je…

4 sata ago