in

Verstappen napao Netflix i donio veliku odluku: Stvarate rivalstva koja ne postoje!

Slatka-Tajna.Eu

Nizozemac ljut

Početkom 2022. na Netflix platformi pojavit će se četvrta sezona serije “Drive to Survive” koja govori o Formuli 1 i njenim vozačima.




E. Škorić


Posljednja sezona očigledno neće sadržavati puno priča i izjava Verstappena, budući da je ponajbolji vozač današnjice bijesan na ovu platformu i donio je odluku da prestane sa saradnjom sa Netflixom, te odbija sudjelovati u kreiranju posljednje sezone.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

On je dao intervjuu za Associated Press uoči Velike nagrade Sjedinjenih Država koja je na programu ovog vikenda u Austinu.

“Napravili su lažno rivalstvo između nas (vozača op.a) koje inače ne postoji. Neću biti dio toga i neću više raditi intervjue, neće imati šta da pokažu. Nisam htio da napravim dramu od toga, ali želim da se pokažu činjenice i stvarnost. Možda ću biti veliki rival Hamiltonu na Netflixu”, rekao je Verstappen, dodavši:

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“Razumijem da se to mora učiniti kako bi se povećala popularnost u Americi i gledanost u svijetu, ali sa stajališta vozača, ne volim biti dio toga”, pojasnio je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Znam da je konkurencija među nama žestoka, ali na kraju dana ne mogu više od 100%. Dajem sve od sebe u svakoj utrci. Želim svaki put dati sve od sebe i boriti se za titulu”, jasan je Max.

Do sada su se pojavile tri sezone serije “Drive to Survive” koja je govorila o zbivanjima na stazama Formule 1 2018., 2019. i 2020. godine.

Max Verstappen je vodeći u ukupnom poretku za aktuelnu sezonu Formule 1. Vozač Red Bulla nakon 16 utrka ima 262,5 bodova i šest je bodova ispred svog glavnog konkurenta Lewisa Hamiltona.

Nizozemac je VN Turske završio na drugom mjestu, odmah iza Valtterija Bottasa, dok je Britanac završio peti, a brži od njega bili su Sergio Perez i Charles Leclerc.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Zbog ljubavi je otišla u Dalmaciju, sada muralima krasi zidove gradića na moru

MILAN POPOVIĆ IZNIO SVOJU STRANU PRIČE: Severina iskoristila detalj u kojem tvrdi da je monstrum, onda brzo obrisala video