in

Mostarski studenti izradili strategiju za jednu od najbrže rastućih kompanija u BiH / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Mostarski studenti izradili marketing strategiju za jednu od najbrže rastućih kompanija u BiH 

Studenti Fakulteta informacijskih tehnologija Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru izradili su marketing strategiju za jednu od najbrže rastućih IT kompanija u BIH, Ministry of Programming.

Sara Nuredinovski, Elmar Delić, Kenan Sejmenović i Haris Kordić su se za Ministry of Programming odlučili, kako navode, gotovo i bez razmišljanja te izabrali njih za svoj projekt o izradi Marketing Strategije IT tvrtke.

Odvažili su se i poslali mail Harunu Omiću, Marketing Manager MOP-a, kojem su predočili svoju ideju o kolaboraciji.

Nedugo nakon toga, tim je dobio povratne informacije od Haruna da je MOP rado pristao da surađuju s njima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Odmah je ostvarena odlična komunikacija te je tim FIT-ovaca pozvan u ured MOP-a u Sarajevu gdje su upoznali suosnivače Rešada i Farisa Začinu, Chief Marketing Officer-a Amru Začinu te ostatak MOP tima.

Tim studenata je u jako kratkom vremenskom periodu, uspio kreirati veoma sažet  i  sadržajem ispunjen marketing izvještaj. Kažu da je ključni faktor njihovog uspjeha obostrani interes i zalaganje tokom jednomjesečnog vremenskog perioda.

Svi članovi tima MOP-a su bili više nego sretni da pomognu mladim FIT-ovcima u izradi Marketing Strategije za kompaniju MOP.

Podsjetimo, Ministry of Programming je kompanija koja s velikom pažnjom i strašću pristupa radu sa startupima te ističu da su ponosni što imaju zadovoljstvo sarađivati sa startup kompanijama širom svijeta koje prave primjetne promjene u industrijama kao što su mikro-mobilnost, e- commerce, IoT, Fintech, sports tech, biotech, investicije, te glazbena industrija.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

EUFORIJA JE VELIKA: Andrija Milošević prvi put o prinovi

Tajno zakazao vjenčanje na splavu, ona doživjela dva moždana: Evo kako izgleda 20 godina mlađa supruga Dragana Marinkovića Mace