in

MILAN POPOVIĆ IZNIO SVOJU STRANU PRIČE: Severina iskoristila detalj u kojem tvrdi da je monstrum, onda brzo obrisala video

Slatka-Tajna.Eu

Poznato je da Severina vodi bitku za starateljstvo nad sinom Aleksandarom koga je dobila u vezi kraljem bakra Milanom Popovićem.Ona je objavila na svom Instagram profilu dio iz jutarnjeg programa u kome on uz sarkastični osmijeh priznaje da je monstrum, aludirajući na dosadašnje Severinine objave i priče povodom njega.

Pjevačica je u komentaru napisala NAPOKON PRIZNAO!A onda je obrisala video.Sa druge strane on je posle ćutnje odlučio da iznese svoju stranu priče.Sada je u velikoj televizijskoj ispovjesti otvoreno pričao o bivšoj partnerici  i otkrio da ona ima dva lica jedno za javnost, a drugo koje samo pred rijetkima pokazuje kada je obuzmu bes i histerija.

Popović je kako ističe u više navrata pokušavao da na civilizovan način razgovara sa pjevačicom kako bi našli zajedničko rješenje koje je najbolje za dobrobit njihovog djeteta, ali da to nikada nije bilo moguće. Čak je, kaže, kada je primjetio da se čudno ponaša posumnjao da koristi neke psihoaktivne supstance, bio spreman da joj kao čovjek pomogne, ali je ona to odbila.

– Moj prijedlog je uvijek bio, Severina radi ti svoj posao, ja imam sve vrijeme ovog svijeta, pusti sina da bude kod mene. Kada ima vremena, neka dođe i neka ga uzme, to je još uvijek predlog. Ne možeš ti roditeljsko pravo da delegiraš. Majka mora da vodi dijete kod ljekara, ili otac! Ja sam našao dokaze da se Severina nije bavila djetetom, to je sve priča za medije, da je ona brižna majka, da se ja njoj svetim. Još uvijek ona priča to, još uvek priča o inatu i ljubomori. Za mene je ta emotivna veza prestala poslije šest mjeseci. Tri mjeseca smo imali vezu, druga tri su protekla u nesuglasicama, ne bih da kažem u svađama. Ja bih odlazio tada kada bi dolazilo da histerija i pokušaja svađanja. Tim ogromnim prepadima raspoloženja, koja su možda povezane i sa zavišnoćšu od nečega, ne znam šta je u ovim krajevima normalnom, u brašni, bez da uvrijedim, psihoaktivne supstance, šta god. Više sam nego siguran, kada sam tražio da se testiramo, da bi imali više povjerenje jedno u drugog, na drogu, da, odbila je, izbila je svađa, kako ja od nje to smijem da tražim, na kraju razgovarajući sa stručnjacima sam shvatio da je to glavni razlog tih njenih oscilacija, sa kojima nisam htio da se nosim. Ja nisam Severinin muž, nisam stigao da joj budem muž. Nije sve istina što se piše u medijima i što Severina govori. Razlog zašto je ta presuda donesena kada je donesena prije dvije godine je bila osnovni razlog zašto je njoj smanjena količina vremena koju provodi sa djetetom zato što prije te presude 46 dana nije vodila dijete u školu. Onda su Centar za socijalni rad, posebno skrbništvo, sud, jednostavno sjeli i donijeli odluku da imamo sve pola pola, sve praznike, ali kad dijete ide u školu da dijete bude kod mene, da bih ga vodio u školu. Ona ga nije vodila u školu 46 dana bez opravdanja, nema opravdanja za to, dijete je trebalo da ide u školu. On je trebao da ponavlja razred, da polaže ispit, sreća u nesreći je bila ta korona, bio je online, pa smo on i ja jedan na jedan radili zajedno dva mjeseca intenzivno da bi on na kraju uspio da položi sve. Nije istina kako ona kaže da je nju sistem maltretirao, da joj je oduzeo dijete. Ona je medijska ličnost, one žive od vijesti, fotografija, tekstova kakvi god oni bili. Jednom mi je ona rekla baš ovako, citirala je Gorana Bregovića: “Pišite šta god hoćete, samo mi stavite dobru sliku”- rekao je.

(Express/ Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Verstappen napao Netflix i donio veliku odluku: Stvarate rivalstva koja ne postoje!

SEVERINA PISALA ASTROLOGU: Nećeš proći dobro…