in

IMA KVALITETNIH PJEVAČA,ALI I ONIH KOJI IDU NA IZGLED: Šejla Hujdur osvojila je žiri “Zvezda Granda”

Slatka-Tajna.Eu

Šejla Hujdur iz Bugojna  osvojila je  snažan utisak, ne samo na publiku, nego i na žiri “Zvezda Granda”.Reakcija publike i pregledi na Ju tjubu bili su dovoljni razlozi da dođemo do Šejle i malo popričamo s njom.

Ideja da se prijavim na „Zvezde Granda“ je došla onog dana kada je „Grand“ objavio audicije za iste. Prošto, sam koncept takmičenja mi se svidio tako da nisam puno razmišljala da li ću ili ne. Poslala sam prijavu nadajući se njihovom pozivu što sam naravno kasnije i dobila, a što me je i jako, jako obradovalo- dodala je.Osvrnula se na stanje koje danas vlada na estradi.

 -Iskreno, mislim da današnja estrada koliko ima dobrih i kvalitetnih pjevača, toliko ima i onih koji u prvi plan stavljaju svoj izgled, materijalne stvari i slično. Ja sam svakako neko ko je uvijek navijao za kvalitet i on će uvijek proći bolje. Mislim da je talenata jako puno. Međutim nemaju, nažalost, svi tu sreću da to pokažu i ja svakako mislim da kvalitetni pjevači moraju proći kroz mnogo trnja da bi doživjeli taj jedan trenutak u kojem će biti zapaženi i dobiti pažnju publike- rekla je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Nova)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Evra šokirao sve: “Učitelj me seksualno zlostavljao kada sam imao 13 godina”

Tvorac bitcoina sada je 20. najbogatija osoba na svijetu