in

HVALA ELENI GRBI: Nova pjesma Sarajlije Edina Hote

Slatka-Tajna.Eu

Mladi sarajevski pjevač Edin Hota snimio je drugu u nizu svojih pjesama koja će svoje mjesto pronaći i na već ranije najavljenom albumu.

Iako je Hota dosta angažiran nastupima u sarajevskim klubovima, uspio je pronaći vremena da snimi i spot za pjesmu ”Kazna” koji je urađen u mnogo ozbiljnijoj produkciji u odnosu na njegov prvijenac.

Nova balada bi prema svemu sudeći mogla već na samom početku ostvariti mnogo veći uspjeh od prethodne, a autorska pjesma mladog Hote rađena je u studijskoj produkciji Hamze i Elvira Stroila.

-Ponosan sam na posao koji smo uradili i želio bih zahvaliti i prelijepoj manekenki Eleni Grbi koja je javnosti već poznata po spotu mog kolege i velikog pjevača Nene Murića. Bez nje ovaj spot ne bi bio isti. Što se videoprodukcije tiče, ekipa je uradila vrhunski posao, ali obećao sam da neću otkrivati ko stoji iza produkcije s obzirom na to da se ovi sjajni momci ne bave ovim žanrom. Ja sam oduševljen, a kako dosadašnje reakcije pokazuju, zadovoljni su i moji prijatelji i poznanici – rekao nam je Hota.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Pjesmu i spot možete pogledati na youtube kanalu:

https://www.youtube.com/watch?v=KKgJJ94VW_k

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Kreditna sredstva za subjekte male privrede uz 100 posto subvenciju troškova kamate

Kožić ispitan u policiji, poručio da će dokazati svoje pošenje