in

DIGLI RUKE OD BRAKA: Dejan i Dalila više ne razmišljaju o pomirenju

Slatka-Tajna.Eu

Dalila i Dejan Dragojević su pokrenuli temu o svom braku, a Dejan je bio izričit da mu je u odnosu najvažniji razgovor, dok je Dalili istakla kako joj je sekulani odnos najvažniji.Ona se osvrnula i na vraćanje burme kao i prezimena, gdje je branila riječima da ništa prva nije uradila.

-On sve sam radi, sam vraća burmu, sam menja moje prezime. Ja nisam skinula burmu, nisam vratila djevojačko prezime. Bolje da on možda odgovori. Ja svoje djevojačko prezime nisam zaboravila, moj otac nije bio za to da ga promjenim, htio je da ostavim svoje ili da dodam. Ali ja to nisam željela, htjela sam da bude kao Dejanovo. Ja najviše volim kad se nadmudrujem sa nekim, nego kad je neka frka. Danas je bilo to neko nadmudrivanje kod bazena, ja sam mu rekla: “Dejane Dragojeviću”, a on kaže: “Reci, Dalila Mujić”. Tad sam otišla, mislim… – rekla je Dalila.Dalila Dragojević je tokom večeri svojim cimerima otkrila da joj nije lako da zatraži razvod od svog supruga Dejana.

– Ne može se to tek tako reći preko noći. Ljudi, da ste čuli današnji razgovor, to nadmudrivanje… Danas je rečeno sve o meni i njemu – objasnila je Dalila.

Zadrugari su u sinoćnoj emisiji saznali da su se Dalila i Filip Car poljubili preko labela, njen suprug Dejan je ostao bez teksta, dok su ostali ukućani bili u šoku, a ona je bez ikakve šifre priznala sva osećanja prema Caru.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Kad se to sve izdešavalo ja sam pričala sa njim, on je promrljao i otišao da spava. Kad je došlo pismo za emisiju on spava, a ja ustajem odmah i pitala sam da li je moguće da sam samo ja potrčko. Uh, sve sam pomiješala. Kad je krenuo radio, pao mi je mrak na oči, bila sam baš iscrpljena ali sam otišla i ispričala sve konkretno. Očekivala sam da je čuo sve a on je spavao kao da sutra ne postoji. Kada se probudio zamolio me je da mu prepričam sve a naravno meni nije padalo napamet. Onda je otišao i pitao Đoleta. To je to uglavnom – rekla je Dalila.

Dejan Dragojević se tokom emisije prvi put javno obratio gledaocima i poručio im da ga više ne interesuje Dalila, pa rekao da ne više ni jedan kontakt sa njom i ovim rečima stavio tačku na njihov odnos.

– Rekao sam: “Da mogu da vratim vrijeme, ne bih ništa promjenio, jer tad ne bih bio ja ja”. Nisam takav, niti me to interesuje. Ljubav se podrazumjeva,  određeni period, a poslije toga ide život i funkcionisanje, komunikacija. To sam ja rekao kako globalizujem ljubav – rekao je Dragojević.

Voditelj je postavio pitanje Dalili za šifre koje koristi sa Filipom, ona je nasmijano rekla da Cara voli i bez šifre što je sve ukućane šokiralo, dok se Filip sve vrijeme ponosno smijao.

(Express/ Pink)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kuda ide fudbal? Arsenal ga potpisao, a on samo što je dudu bacio

Seka Aleksić teškim putem došla do uspjeha: Živjela u neimaštini, napustila školu, sa 19 otišla iz Srbije, a danas je zvijezda