in

Zgadio mi se, nije to prvi put da me povrijedi: Rialda riješila da progovori o Kenanu

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica i bivša zadrugarka Rialda Karahasanović se pojavila pred medijima nakon skandala koji se odigrao prije samo nekoliko dana.

Naime, njen bivši dečko Kenan Tahirović je fizički nasrnuo na Rialdu, prilikom čega joj je polupao gornju usnu. Pjevačica je smogla snage da javno progovori o svemu i otkrila da će ipak podnijeti tužbu protiv bivšeg dečka:

– Uzdrmalo me je jer se sve okarakterisalo kao marketinški potez. Ja sam znala šta će da se desi, on je bio tu i trebao je da dođe. Bila sam u fazonu da li uopšte da pravim promociju i obilježim to kako sam željela. Neću dozvoliti da me to poljulja, jer znam kakvo mišljenje imam o sebi i šta je istina – kaže Karahasanovićeva.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Da li si definitivno odlučila da podigneš tužbu protiv Kenana?

– Da! Nisam htjela to dok nisam vidjela šta on izjavljuje. Sve je okej, svađe, i ja sam vrijeđala, ali da izostaviš taj dio i pokažeš mi da je ono što sam sumnjala, zapravo istina. Kada nekoga voliš ne razmišljaš o prijavi. Nije to prvi put da on mene povredi. Sama sam sebi rekla dokle više da pravim ideale od muškaraca. Bila sam u šoku jer se to desilo, prvenstveno od Kenana, ali u momentu kada sam mu vidjela facu i način na koji priča o tome svemu, samo mi se zgadio. Zgadio mi se dan kad sma išta počela sa njim – priča Rialda.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ancelotti hvali Koemana – SportSport.ba

Vlada FBiH: Zamjena fiskalnih sistema u naredne tri godine