in

M:tel će pomoći Marku da dostigne zvijezde

Slatka-Tajna.Eu

Kompanija M:tel podržaće uspješnog mladog tenisera iz Doboja, Marka Maksimovića, najavila je danas u Banjaluci, generalni direktor ove kompanije Jelena Trivan.

Perspektivni petnaestogodišnjak krenuo je putem uspjeha osvojivši sve najvažnije svjetske teniske turnire, a posljednji u nizu bio je i Masters u Monte Karlu.

Kako bi talentima, vrijednim i uspješnim mladim ljudima omogućili i olakšali nastavak profesionalne karijere, kompanija M:tel je odlučila da Marku obezbijedi novčanu podršku u vrijednosti od 20.000 KM  koja će upotpuniti njegov godišnji fond potreban za učešće na važnim i za njegovu karijeru, presudnim turnirima.

Uz dobrodošlicu u tim koji pobjeđuje, Trivanova je Maksimoviću poklonila telefon iPhone 13 uz poruku da gdje god da se nalazi u svijetu može da pozove svoje prijatelje u kompaniji M:tel. Zauzvrat je od teniskog šampiona dobila autogram i istakla da je današnji dan najbolja slika kako ona vidi Mtel:

“Investicije Republike Srbije treba da se osete na svakom koraku, a korist od Mtela treba da ima svaki građanin. Drago mi je da su predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović i Grad Doboj udružili snage da podrže Marka, a videvši poziv predsednice da se u akciju podrške uključe i društveno odgovorne kompanije, mi smo odmah reagovali s ciljem da pomognemo Marku na putu do šampionskih titula. Kao kompanija koja dugo godina stoji uz najbolje sportske klubove i pojedince, ali i najvažnije kulturne institucije, zadovoljstvo nam je da smo u prilici da omogućimo Marku da ostvari snove i dostigne zvezde”, kazalo je generalni direktor M:tela.

Marko Maksimović je juniorski teniser Evrope, a godinama je prvak Republike Srpske i BiH u svom uzrastu, te član juniorske teniske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

“Ova podrška sigurno će mi pomoći u mojoj daljoj karijeri. Zadovoljstvo mi je da sam osvojio najznačajniji turnir u konkurenciji do 16 godina u Evropi. Prezadovoljan sam svojom igrom i za mene je ovo bilo fantastično iskustvo. Hvala svima koji su bili i biće uz mene, ova podrška mi mnogo znači”, kazao je Maksimović.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Trener Denis Spahić rekao je da je Marko brzo pokazao da će biti veliki šampion.

“Zahvalio bih i u svoje ime na dobrodošlici u ovu veliku kompaniju. Od početka, Marko je pokazivao nevjerovatan talenat. Sa 10 godina postao je šampion države, a sa 12 pored šampionata države osvojio je i mnoge značajne turnire na Balkanu. Tada sam njegovom ocu rekao da se radi o jednom od najboljih igrača na svijetu. Uz naporan rad i istrajnost, ostvarili smo odlične rezultate na koje smo svi ponosni. Sada slijedi prelazak sa juniorskog na profesionalni nivo gdje takođe očekujemo veliki uspjeh”, kazao je Spahić.

Markov otac Rastko kaže da se porodici Maksimović čuvaju i njeguju prave vrijednosti društva

“Želim da zahvalim gospođi Trivan i kompaniji Mtel na podršci koja je stigla u pravi momenat. Sada nam je najvažnija podrška kako bismo ispratili Markov profesionalni uspon. Saradnjom sa M:telom smo ušli u klub šampiona, a kada se dva šampiona udruže rezultat je još veći i jači. Markov mir i mir našoj porodici daju njegov trener, njegovi  prijatelji, navijači, nastavnici  i zajednica.  Uspjesi koje Marko ostvaruje su uspjesi svih onih dobrih ljudi koji stoje uz njega”, kazao je Rastko Maksimović.

 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Atrakcije koje bi trebalo posjetiti u Beču

MRGUD I GENIJALAC: Aco Pejović o saradnji sa Draganom Bjelogrlićem