in

DANIJELA POSLALA PORUKU GRAŠI: Iskrice između Hane i Petra su postojale i prije

Slatka-Tajna.Eu

Danijela Martinović je, nakon saznanja da su Hana Huljić i Petar Grašo koji je s njim živio 24 godine, stupili u vezu vjerovatno ostala u šoku. Oni su bili kućni prijatelji, zajedno ispijali kafice, družili se, sarađivalii. I odjednom, nakon što čuješ da je Huljićev sin Ivan, 11 godina mlađi od Jelene Rozge, viđen u više navrata u njenoj zgradi svi su ostali u čudu.

A 14 godina mlađa Hana od Graše koja je sa tri godine glumila u Danijelinom spotu, postaje njegova ljubav. Onako su kao samo sijevnule iskre. Roditelji se služe terminima da su sretni, jer ako je njima lijepo i roditeljima je. Split drugačije bruji. Naime, Splićani tvrde da odavno te iskrice postoje, možda čak dok je djevojčica Hana vrebala Grašu.

Oni su 2016. godine snimili čak i pjesmu „Srce za vodiča“ koji su autorizovali Tonči i Vjekoslava. Danijela se vrlo otmjeno i mudro obratila Petru citirajući perzijskog pjesnika Rumija „Zaboravi na sigurnost. Živi tamo gdje se bojiš živjeti.“

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










On će vjerovatno shvatiti kakva poruka stoji iza tih rečenica, no javnost ne miruje kao ni društvene mreže. Jedan od komentara koji je nasmijao sve one koji su ga pročitali bio je komentar „tata, tata ko je onaj striček? To ti je budući dečko hahaha“.

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bihać: Oko 200 djece migranata pohađa redovnu nastavu, jezik najveća barijera

Olmo već u januaru mijenja klub?