in

DANAS PJEVA KO STIGNE, VLADA ZAVIST I ZLOBA: Anica Milenković nezadovoljna situacijom

Slatka-Tajna.Eu

Anica Milenković imala je svega 13 godina kada je zakoračila u estradni svijet koji je tad bio pojam za mnoge talentovane muzičare. Zato nasljednica Lepe Lukić, kako su je zvali, ne može da shvati da danas svako može da snimi pjesmu i olako dođe do televizije.

– Kad sam počinjala svoju pjevačku karijeru davnih ‘90 – tih, nisi mogao da tek tako uđes u muzički sijvet, da se pojaviš na TV i radiju. Tada se isključivo cjenio glas. dok danas našom scenom pjeva ko stigne, i previše je izmontiranih glasova. Mi smo u tom periodu ‘90 – tih morali da gostujemo u različitim muzičim emisijama gdje se pjevalo uživo. Upravo tako sam imala prilike da par puta gostujem u tadašnjoj emisiji “A što ne bi moglo” koju je vodio Zoran Pejić Peja, ta emisija je inače bila najgledanija u cijelom regionu, čak i u dijaspori – istakla je pjevačica koja žali za vremenom kada su se kolege družile.

-Sjećam se da smo se okupljali na snimanjima i pravili lude žurke i podržavali smo jedni druge. Nije bilo toliko zavisti i zlobe kao u sadašnje vrijeme- zaključila je Anica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Sve spremno za fudbalski kamp u Antaliji: Ko će postati novi Zmaj?

Svi su drhtali i stajali mirno pred njom: Evo čime se bavila bivša žena Milutina Mrkonjića! Njena izjava o Mrki je šok