in

Ancelotti hvali Koemana – SportSport.ba

Slatka-Tajna.Eu


U nedjelju je El Clasico


Nizozemski stručnjak Ronald Koeman na klupu Barcelone stigao je na početku prošle sezone.


FOTO – EPA




Nekada je bio jedan od najboljih fudbalera Barcelone, a kada je na njegovu adresu stigla ponuda da preuzme klupu španskog velikana, nije mogao reći “ne”.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Iako nije bio pravi trenutak za preuzimanje španskog velikana s obzirom da se već moglo uočiti da u Barceloni slijede velike promjene, Koemann se prihvatio posla.

Mnogo je kritika na njegov račun, no također stižu i pohvvale i to od ljutih rivala. Pohvalno je o Koemanu govorio trener Reala, Carlo Ancelotti.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Talijanski stručnjak je uoči nedjeljnog El Clasica istakao da po njegovom mišljenju Koeman radi dobar posao sa Barcelonom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“On je dobar trener. Došao sam u Evrton nakon njega i mogu vam reći da su svi pohvalno govorili o njemu”, istakao je Ancelotti i dodao:

“Iskreno, ne poznajem ga dobro, ali ima pozitivan učinak na svoje ekipe. Isto se može reći i za ono što je radio i radi u Barceloni. Mislim da nije lako trenirati Barcelonu. Klub se mijenja… On to dobro radi”.

Podsjetimo, Barcelona se trenutno nalazi na 7. mjestu tabele španskog prvenstva sa 15 osvojenih bodova, dok je Real drugoplasirani sa dva boda više.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ko su zastupnici EP-a koji su zatražili korištenje bonskih ovlaštenja?

Zgadio mi se, nije to prvi put da me povrijedi: Rialda riješila da progovori o Kenanu