Categories: Estrada

TIJANA MILENTIJEVIĆ ZARADILA NA AMERIČKOJ TURNEJI: Kupuje mercedes, a u planu je i stan

Tijana Milentijević nedavno se vratila iz Amerike gdje je bila na turneji sa svojim saradnicima.

Ona je otkrila da bi voljela da živi u Majamiju. Ne krije da će uskoro kupiti skupocjeni auto marke Mercedes, ali i da da planira da snimi još jedan singl kojim bi kompletirala priču “Žena od Sultana”.

– Nedavno sam se vratila iz Amerike, nisam se uopšte odmorila, odmah sam upala u neki „poslovni gas“. Bilo nam je prelijepo, spojili smo lijepo i korisno. Stigla sam čak i da prošetam, da obiđem mnoga mjesta i različite gradove. Na mene su najveći utisak ostavili Majami i Njujork. Oni su veoma različiti, ali su predivni. Obilazeći ih osjetila sam se kao da me je neko spustio u neki film. Kada sam bila tamo, rekla sam sebi, da je malo bliže tu bih se preselila.

-Ne planiram neki odmor u skorije vrijeme, gledam da iskoristim da radim što više sada kada se radi. Niko od nas ne zna šta može da se desi, jer je ova situacija sa koronom neizvjesna. Imam u planu da kupim nekretninu u Beogradu, ali ne želim pretjerano da žurim sa kupovinom stana. Planiram da pazarim sada prvo automobil, Mercedes marke. Stan ću sigurno kupiti uskoro, ali će malo sačekati – zaključila je pjevačica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







A o tome šta se dešava na sentimentalnom planu, kazala je:

-Iskreno ne znam da li sam zaljublljena. Znam samo da sam slobodna, ali sam sretna i to je najbitnije. Sa udvaračima se super borim, prija mi to, ali i ne obraćam toliko pažnju na to. Planiram da predstavim publici još jedan singl sa kojim bih zatvorila celu priču “Žena od Sultana”. Mi smo se pjesmom i spotom “Kako ostaviti lava” nadovezali na moj prvi singl, a plan mog tima je da sada kompletiramo tu priču. Prije albuma, svakako ću da snimim i jedan duet, ali o tome još ne bih da pričam dok ne budem sigurna. Slađa je sigurno ženski vokal sa kojim bih ja najviše voljela da snimim pesmu – iskreno je rekla Tijana.

Piše: N. N.

Redakcija

Recent Posts

DOBILA NOŽ U LEĐA: Olakšala sam dušu, psihu i srce

Jedna od pjesama sa novog EP-ja Milice Pavlović je i “Praštaj”. Sudeći po riječima Milice, ona je…

13 minuta ago

Večeras finale Lige Evrope: Bajer ili Atalanta

DABLIN - Fudbaleri Bajer Leverkuzena i Atalante igraće večeras od 21 sat u Dablinu u…

18 minuta ago

Trikovi za bujnu baštu stari 1000 godina

Već su prije 2.000 godina rimski povrtari kupali sjemenke krastavaca, tikve, lubenice i ostalih biljaka…

2 sata ago

IVICA PULJIĆ, IZ NEW YORKA: ‘Kaže Vučić da se obratio medijima. Nešto kuka oko rezolucije, sada i dno ima – dno…’

[{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/puljic_un_2.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/puljic_un_2.jpg","caption":"Screenshot","bg":"3f3d42"},{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/kolaz_sb_ivo_p_alex_v_1_1_1_3.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/kolaz_sb_ivo_p_alex_v_1_1_1_3.jpg","caption":"Ilustracija","bg":"494753"}] Ivica Puljić, dugogodišnji dopisnik Al Jazeere iz Washingtona redovio izvještava o događajima vezanim za…

2 sata ago

Zvezda savladala Vojvodinu i osvojila četvrtu uzastopnu duplu krunu

Fudbaleri Crvene zvezde osvajači su Kupa Srbije. Pehar najmasovnijeg takmičenja, ukupno 28. u klupskim vitrinama,…

2 sata ago