in

PRVO SMO GLUMILI ZALJUBLJENI PAR: Dragan Bjelogrlić progovorio o tome kako je upoznao suprugu Maju

Slatka-Tajna.Eu

Dragan Bjelogrlić i njegova supruga Maja ove goidine slave 26. godina braka. Nedavno je objavljena priča o samom početku Belogrlićevog zabavljanja sa suprugom. U vrijeme kada se Maja bavila manekenstvom i uporedo studirala na Filološkom fakultetu, zbližila se s poznatim glumcem na snimanju reklame za nameštaj, sredinom devedesetih godina.

– Kad sam, nekoliko mjeseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski namještaj, u kojem mi je trebala i partnerka, sjetio sam se Maje. Nisam bio siguran je li uopšte u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tad došla na jesenji ispitni rok pa sam je angažovao da glumi sa mnom u reklami. Prvo smo samo glumili ljubavni par, a ubrzo smo to stvarno postali – rekao je Dragan o ljepotici koja se zbog manekenskog posla rano osamostalila, živeći i radeći najpre u Parizu, a potom i u Beču.

I pored velikih uspjeha u internacionalnom modnom sveijtu, Maja nije zapostavila obrazovanje, te je često dolazila u Beograd jer je studirala, a potom i diplomirala engleski jezik i književnost.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Svojim velikim dostignućem smatram to što sam, mislim, uspjevao da moje profesionalno napredovanje prati moje životno. Trudio sam se da budem svjestan svojih grešaka i da ih ispravljam. Kako u životu, tako i u profesiji. A moj najveći uspjeh je moja supruga, koju volim i koja mi je pomogla da imam sretnu i divnu porodicu, uprkos brojnim izazovima koje često nameće život jednog umjetnika – rekao je Dragan o Maji, s kojom je u braku dobio dvoje djece, kćerku Miu, koja ima 24 godine i sina Alekseja, koji ima 21. Njegov sin je je student glume, a kćerka je diplomirala na Fakultetu političkih nauka.

(Express/ Blic)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Benzema odsutan sa suđenja za navodni pokušaj ucjene

“Bosanski rat” u NSRS – N1