in

David ima novu djevojku koja je kopija Ane Korać: Šuška se da je s njom u vezi

Slatka-Tajna.Eu

Fitnes instruktor i bivši rijaliti učesnik David Dragojević našao je novu djevojku, a navodno ih je upoznala sestra Lune Đogani, Nina.

Dragojević nije dugo u Srbiji, a već je našao novu djevojku. David je navodno ušao u vezu sa izvjesnom Irenom Drobac koja je po zanimanju šminkerka, kako piše na njenom Instagram profilu.

Ovaj par upoznao se preko Nine Đogani. Naime, Đoganijeva je u vezi sa Ireninim bratom, te je upoznala njih dvoje i odmah su kliknuli.

– David je Irenu upoznao preko Nine, Nina je dobra sa njom jer je sa njenim bratom u vezi, ne znam stvarno sve detalje, ali znam da su u vezi, viđaju se i to. Ne znam da li je ozbiljna neka veza ili nešto drugo – govori izvor.

David izgleda uživa sa Irenom, a čini se da zaista ima tip, s obzirom da je Irena ista njegova bivša djevojka Ana Korać, koju je upoznao u trećoj sezoni rijaliti programa “Zadruga”. Naime, kako se može vidjeti na slikama, Irena ima usta i mačije oči urađene kao Ana Korać, a naravno tu su i silikoni. Ona voli malo slobodnije da se oblači zbog čega, navodno, David već dosta ljubomoriše.

Njih dvoje izgleda uživaju u vezi, a navodno su uhvaćeni i kako zajedno šetaju Novim Sadom. Ostaje nam samo da vidimo da li su navodi tačni i da li će Dragojević svoju novu djevojku predstaviti javnosti.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Inter zaustavio seriju Šerifa, Real ubjedljiv u Ukrajini

Šest pravno nemogućih planova Milorada Dodika