in

U Mostaru održan spektakularni državni izbor za Fotomodela Bosne i Hercegovine: Pobjednica večeri prelijepa mostarka Ejla Prguda

Slatka-Tajna.Eu

Nakon godinu dana potrage za licima specifičnog tipa širom Bosne i Hercegovine 11 predtakmičenja i 2 polufinalna predtakmičenja u Federaciji BiH, Brčko Distriktu i Republici Srpskoj održano je i spektakularno državno finale Izbora za Fotomodel Bosne i Hercegovine.

Najljepše 32 djevojake iz cijele Bosne i Hercegovine bile su učesnice trodnevnog Models Campa u prelijepoj Villi Milas. Tim fotografa, koreografa, fitness trenera, nutricionista, make up artista, frizera pripremao je djevojke kako bi zablistale na finalnoj većeri u prelijepoj dvorani Queen Hotela Mepas. Fashion M kao producent ovog takmičenja kao cilj je postavio da pronađe najbolja komercijalna lica za potrebe reklama, spotova, modnih kampanja, editorijala, televizijska lica i sve što su u sedamnaestogodišnjem radu uočili kao potrebe tržišta Bosne i Hercegovine i regiona. Djevojke koje su bile dio finalnog izbora morale su biti elokventne, talentovane, a fokus se stavljao i na obrazovanje. U prilog tome govori i činjenica da je glavna nagrada za pobjednicu stipendija u iznosu od 12. 000 KM koju dodjeljuje generalni partner Izbora za Fotomodel BiH Internacionalni Univerzitet u Travniku.

Prvoplasirane djevojke su Amina Dumpor pod titulom FOTOMODEL FACEBOOKA BOSNE I HERCEGOVINE, Magdalena Milošević pod titulom TOP FACE FOTOMODEL BOSNE I HERCEGOVINE, Jasmina Habibija pod titulom FOTOMODEL FASHION M BOSNE I HERCEGOVINE, Leona Blaž pod titulom FOTOMODEL MEDIJA BOSNE I HERCEGOVINE, Tanja Karać pod titulom FOTOMODEL ŠARMA BOSNE I HERCEGOVINE, Mija Mrnjavac pod titulom II PRATILJE FOTOMODELA BOSNE I HERCEGOVINE, Ema Meškić pod titulom I PRATILJE FOTOMODELA BOSNE I HERCEGOVINE, te pobjednica večeri prelijepa Ejla Prguda pod titulom TOP FOTOMODEL BOSNE I HERCEGOVINE.

Pored učešća djevojaka u finalnoj večeri posjetitelji su imali i bogat show program uz specijalnog muzičkog gosta Valentina Perutine, plesnog studia Mo Stars, plesnog studia Korolova,Dance ET, te Mostarskih mažoretkinja.

Djevojke u posljednjem izlazu su nam se predstavile u prelijepim toaletama poznate bh. dizajnerice Svjetlane Vuković Cece.

Projekat je podržao Grad Mostar kao generalni pokrovitelj.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Generalni sponzor izbora je Number 1, zlatni sponzor Eisberg energy, srebreni sponzor Plaza Mostar, te generalni partner Internacionalni Univerzitet u Travniku. Oficijelno piće izbora je Eisberg energy drink. Za frizure učesnica pobrinuo se Salon ljepote „AS“ i Danny hair style, za make – up pobrinuo se Salon Infinia. Predivne bukete za pobjednice pripremio je Elan flower therapy kao i poklone Lets go.ba, Butik Feeling, Borboleta joaillerie BiH i Callux. Hvala Taboo restaurant & bar, te GoldenCube-u na prelijepom dočeku učenica u toku priprema.

Veliko hvala našim medijskim pokroviteljima koji su nas pratili kroz čitave pripreme kao i sam događaj Face TV, Magazin Azra, RSG Radio, Bljesak.info, Centralna.ba, Zenicablog.

 

 

 

 

The post U Mostaru održan spektakularni državni izbor za Fotomodela Bosne i Hercegovine: Pobjednica večeri prelijepa mostarka Ejla Prguda appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Da se jedan narod ne osjeća kao da postoji neki inženjering”

MOJA BESKRAJNA LJUBAVI: Nina Morić sa sinom