in

OSTAVILA GA PRED MILIONIMA GLEDATELJA: Dalila stavila tačku na brak sa Dejanom Dragojevićem!

Slatka-Tajna.Eu

Dalila Dragojević je sve iznenadila nakon što je sinoć saopštila da ostavlja svog još uvijke zakonitog supruga Dejana Dragojevića,a onda je napustila njihov zajednički krevet.

Vratio mi je burmu, poslije nekog vremena je došao da mi traži. Došao je do mene ali nisam htela da mu vratim. Vratila sam se da spavam, nisam mogla da spavam, kada sam ustala potkaćio mi je noge. Kada sam sjela na ugaonu popričala sam sa Carem i on mi je to odmah zamjerio. Pitao me zašto razgovaram sa njim, ja sam mu rekla da imam pravo da pričam i samo sam osjetila mlaz vode. Prvo nisam skontala, ali baš sam se razočarala. Ponizio me je. Otišla sam u rehabilitaciju, isplakala se, legla sam da spavam, on mi je posleij doneo neku kesu sa poklonom. Donijela sam odluku da od danas više nisam sa njim – rekla je Dalila.

– Koliko si ponižena danas kao žena? – pitao je voditelj.

– Odvrtano sam se osjetila, poniženje jeste. Imam i sa druge strane poniženja. Od njega takve stvari nisam očekivala. Na stranu sve greške koje radim, to je moja sramota. Ja sam u tom odnosu ponižena, jednostavno mi se nije dopalo. Burme meni niko neće skidati. To što je on vrati i pronašao, on je vjerovatno tražio i vratio. Za mene to nije istinsko vraćanje, jer ja to treba da vratim na prst. Smatram da je to fejk, prvu burmu je izgubio. Nemam snage da se bakćem ko je tužan, najbitnija sam sama sebi. Uvijek ostanem sama. Okrenula sam se vidjela sam Filipa kako se smije sa Mikijem. Na kraju balade uvijek ostaneš sam, niko se nije sjetio čokoladicu da mi donese – govorila je Dalila.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Zašto sejdiš pored njega, ako želiš da prekineš odnos? – upitao je voditelj.

– Planiram da promenim poziciju. U ovom djelu sjedim zbog voditelja i priče koja se odvija. Neću da slušam komentare, neću da slušam: “Kako možeš”. Želim da pričam i želim da se družim, ne radim ništa loše. Ja ovdje nikom zabrane i ultimatume nisam postavila. Može mene da osudi ko hoće, ko šta želi. Kao što sam rekla, na kraju balade ja ostanem sama. Zbog mojih stvari je ljut moj otac i što sve ovo gleda.  Ja mu kažem da nema potrebe da se sekira, neću napraviti ništa što bi moglo da ga ponizi. Znam koliko voli Dejana, možda je rekao zaslužila  si. Možda da sam očekivala, možda bih uzvratila. Neko da mi saliva vodu, kao da sam smeće, odvratno sam se osjetila – rekla je Dalila.

(Express/Pink)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Treba uvesti cijepljenje među mlađom populacijom

U Bolonji počeo EIMA International kojem prisustvuje i privredna delegacija BiH