in

Novi problem sa virusom korona u Zvezdi

Slatka-Tajna.Eu

Djelovalo je da je korona konačno ostavila na miru fudbalere Crvene zvezde, ali je na dva dana pred gostovanje Midtjilandu iz tabora beogradskog kluba stigla loša vijest.

Pozitivan test na ovaj virus dobio je Milan Pavkov, koji je tako pod znakom pitanja za nastup u Danskoj, prema pisanjima Mozzart Sporta.

On je nakon pozitivnog nalaza radio još jedan ponovljeni, kako se ne bi ispostavilo da je u pitanju neka greška. Ako drugi test bude negativan, postoji nada da bi mogao da zaigra u četvrtak u okviru trećeg kola Lige Evrope. Zbog toga trenutno vlada neizvesnost oko fudbalera Crvene zvezde.

Podsjetimo da je i u prošlom kolu Lige Evrope u Razgradu protiv Ludogoreca ekipa Crvene zvezde bila desetkovana odsustvima nekoliko bitnih prvotimaca. Gostovanje su propustili Milan Borjan, Miloš Degenek, Aleksandar Dragović i Aleksandar Katai. Pozitivne testove dobili su i Rišairo Živković i pomoćni trener Nenad Milijaš, ali su oni u međuvremenu ozdravili.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Odsustvo Pavkova bilo bi veliki hendikep. Prvi napadač Loi Dioni se mučio sa povredom zadnje lože posljednjih dana, tako da je takođe pod znakom pitanja za nastup protiv Midtjilanda. Rišairo Živković vjerovatno neće moći da putuje, jer nije prošlo dovoljno vremena od posljednjeg negativnog testa.

Za sada je sigurno samo da će Marko Lazetić biti među putnicima za sjever Evrope.

(Telegraf.rs)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Porsche Ventures investira u iMaker

DUŠKO TOŠIĆ U PROVODU BEZ JELENE! Uživa u Instambulu