in

Navijači Fiorentine vrijeđali Vlahovića

Slatka-Tajna.Eu

Fiorentina je u ponedjeljak uveče izgubila utakmicu 8. kola italijanske Serije A od Venecije u gostima (1:0).

Dušan Vlahović je cijeli meč proveo na terenu, ali nije odigrao dobar meč, da bi mu utisak dodatno pogoršali navijači “viole”.

Poslije utakmice su igrači Fiorentine prišli svojim pristalicama kako bi ih pozdravili, ali je meta navijača bio srpski napadač koji je nedavno odbio da produži ugovor.

Italijanski mediji prenijeli su da je grupa od oko 750 simpatizera “ljubičastih” uputila teške riječi i psovke na račun Vlahovića.

Situacija je umalo eskalirala, ali je reagovao Lorenco Venuti koji je sklonio srpskog reprezentativca od navijača i situacija se smirila.

Kristijan Biragi se poslije utakmice dotakao ove scene, ali nije detaljnije govorio o vrijeđanju Vlahovića.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Dušan je isti kao i uvijek, poznajem ga pet godina i s Vlahovićem nema problema. Otišli ​​smo da pozdravimo naše navijače koji su prešli kilometre da nas podrže, pošto nismo mogli da im damo pobjedu, dali smo im dresove”, rekao je Biragi.

U odbranu svog igrača stao je i trener Fiorentine Vinćenco Italijano.

“Što se Dušana tiče, moramo svi da se naviknemo na novu situaciju. Možemo da napredujemo kao tim, da igrači budu više fokusirani na teren. Vlahović se borio jako, pomogao je timu, ali saigrači mu ne serviraju dovoljno lopti i žao mi je zbog toga. Moramo da radimo na tome da igramo više za njega”, izjavio je Italijano, prenosi B92.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Šta se krije iza hita „Okuj me care“ Halida Bešlića? – Hayat Production

Komisija za koncesije u četvrtak odlučuje o ugovoru RS i Srbije za HE Buk Bijela