in

Icardi zaprijetio Wandi da će raskinuti ugovor s PSG-om ukoliko mu se ona ne vrati

Slatka-Tajna.Eu


U tom slučaju će ona najgore proći


Argentinski napadač Mauro Icardi nalazi se u centru skandala nakon što ga je supruga Wanda Nara optužila za prevaru.



Wanda je prije nekoliko dana na Instagramu objavila poruku u kojoj je direktno prozvala Icardija da je zbog druge žele odlučio da rasturi njihovu porodicu.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Ona je već sutradan napustila Pariz i otputovala je s djecom u Milano, ali je Icardi došao za njom. Dobio je dozvolu da propusti dva treninga PSG-a, a iz francuskog kluba su objasnili da je to zbog porodičnih razloga.

Icardi je već u nedjelju objavio fotografiju u Wandinom zagrljaju i činilo se da je sve u redu. Ipak, već sutradan ona je objavila novu fotografiju i pokazala da ne nosi više burmu na ruci.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Argentinac se jučer vratio u Pariz i večeras će biti u konkurenciji za meč protiv Leipziga, ali jasno je da nije baš 100% fokusiran na meč.

Francuski RMC danas je objavio da svađa između njega i Wande i dalje traje, te da je čak Icardi zaprijetio svojoj supruzi šta će uraditi ukoliko ona zatraži razvod od njega.

Navodno, Icardi je zaprijetio Wandi da će raskinuti ugovor s PSG-om ukoliko mu se ona ne vrati. Icardi ima ugovor do ljeta 2023. godine prema kojem zarađuje 12 miliona eura po sezoni, a ukoliko on zatraži raskid ugovora tu će Wanda najgore proći.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Poznato je da je Wanda njegova menadžerica i da je ona dogovorila transfer u PSG, te da se njen potpis nalazi na ugovoru. U slučaju da on raskine ugovor onda će Wanda morati platiti odštetu od nekoliko miliona eura.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa









Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Škoda prekinula proizvodnju u svojim tvornicama u Češkoj, radnici poslani kućama

OVO JE PRIJEDLOG DODIKOVOG ZAKONA O LIJEKOVIMA U RS-u: Državna Agencija se razvlašćuje, za sve se pita Agencija Republike Srpske